Премиерът Борисов: Младите хора, които искаха по-добър живот, бяха използвани от платените протестъри

  • 15 април 2021 18:01

  • 9444
  • 121
©

Съжалявам искрено, че още в първия ден на новото Народно събрание има излъгани очаквания и стана ясно, че енергията на младите хора, желаещи по-добър живот, беше използвана, за да се намърдат в парламента добре забравени стари лица. Това заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на днешното извънредно заседание на Министерския съвет.

Премиерът Борисов напомни, че доскоро усилено се говореше за искането за мажоритарен вот и отказът от него беше определян като „държавен преврат“. „Ние ще внесем мажоритарни избори и ако искат, да ги приемат. Но съжалявам, че тези, които години говореха, че това е най-важното, сега ще се плъзнат по една популистка плоскост да направим субсидията на париите един лев и да вкарат цялата политическа класа в ръцете на олигархията, на тези, които във всяко интервю не пропускат да кажат, че са платили протестите“, посочи Борисов.

Министър-председателят обърна внимание, че  „новите лица“ в парламента в действителност не са никак нови, а добре забравени стари лица и даде за пример Кристиан Вигенин, Атанас Атанасов, Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, Корнелия Нинова, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. „Възхищавам се на младите хора, които се бунтуват, които искат по-добър живот, но съжалявам искрено, че те бяха използвани от платените протестъри. Имаше енергия, имаше млади хора, които действително искат да се променя държавата непрекъснато – именно тези хора генерират енергията и промяната.  Но те бяха използвани, за да може тези стари муцуни отново да се намърдат в парламента“, изтъкна Борисов.

Борисов: Над 750 000 допълнителни дози от ваксината на „Пфайзер“ ще получи България

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че започва сериозна работа по подготовката на новото правителство, което ще бъде предложено от поставените на първо място от избирателите на състоялия се вот. „Трябва да дадем визия как ще изгледа един нов балансиран, евроатлантически кабинет. Трябва да свършим работата качествено и да подготвим добро правителство“ категоричен беше Борисов. Министър-председателят обяви, че възнамерява да работи целенасочено по темата и по тази причина излиза в отпуск, като ще бъде заместван от вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви още, че утре в Народното събрание ще бъде депозиран Планът за възстановяване и устойчивост, така че народните представители да имат възможност да решат дали да до приемат. „Ако искат да го приемат, да го надградят. Ако искат да си направят нов план“, посочи още министър-председателят.

 

Novini.bg
9444 121

Свързани новини

Коментари 121

Добави коментар
ВИНЕТУ

2021.04.15 | 18:06

1
ТИ ВЕЧЕ НЕ СИ ПРЕМИЕР.А МЛАДИТЕ ТЕ НЕНАВИЖДАТ.ТОЧНО КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ МЛАДИТЕ НЕНАВИЖДАХА ТВОЯТ БАЩА ТОДОР ЖИВКОВ!!!
ДО ТОЗИ ОТДОЛУ

2021.04.15 | 18:14

4
БОКО Е ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ.ВРЕМЕТО МУ ИЗТЕЧЕ.ЧАСОВНИКА Е БЕЗМИЛОСТЕН ЗА ВСИЧКО ЖИВО НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!!!И ТОЙ НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

2021.04.15 | 18:11

3
а дали всички млади?! И знаят ли защо го ненавиждат?! Ще бъдат доста излъгани от новия парламент, а не забравяйте, че винаги става дума за пари, ако не е за пари, е за мнооого пари, та гладника кучета накацаха властта!
Onq bez konq

2021.04.15 | 18:08

2
Ж ив е т о й, жи в е! Та м о въ в Б а н к я, в л ай на по т ън а л, ле ж и и п ъ ш ка г ро ба р с д ъ л б ок а на за д н и к ра на, г р об а р във м лад ос т и в си ла мъ ж ка. На ед н а ст р ан а за х в ъ рл ил е в р о, на д ру г а к ю л ч е на дв е с т ро ше н о; о чи те мн е ят, д у пе се л ю ш ка, у с та пр ок ли на т ц ял а вс ел ен а! Ле ж и г р о б а р я а на н е бе то с л ъ н це то сп р я но съ р д ито п е че; ж ъ т вар ка п ее н ей де в п ол е то, и л а й но то о щ е по- си л но т е че! Ж ъ тв а е с ег а... П е й те, р об и ни, те з т ъ ж ни п е сн и! Гр е й и ти, с л ън це, в та з р об ск а зе м я! Щ е да за ги не и то я г ро б а р... Но м л ък ни, съ р ц е! Т о з, ко й то п а дн е в б о й съ с н ар о да, т о й не ум и р а: не г о ж ал е ят з е м я и н еб о, з вя р и п ри р од а и п ев ц и пе сн и за не го п е ят... Де не м м у ся нк а па з и о рл и ца Д о г а н му к ро т ко р а на та б ли же; на д н е го с ок о л, ю н а ш ка п ти ц а, и т я се за б ра т, за г р о ба р гр и ж и! На с тан е в е че р - м ес е ц и з г р ее, зв е з ди об си п ят св о д а не б е с ен; г ор а за ш у м и, в я тъ р по в ее, - Б ал кан ъ т п ее гр об а р с ка пе с ен! И самодиви в бяла премена, чудни, прекрасни, песен поемнат, - тихо нагазят трева зелена и при юнакът дойдат та седнат. Ед н а му с б и лк и ра ната въ рж е, д ру га го п р ъс не с в ода ст уд е на, тр ет я го в ус та ц е лу не бъ р же - и то й я гл е да, - ми ла, зес ме на! „Ка жи м и, Ма т а, де - Ка ра ка ч а н ов? Де с а и мо йте вя р ни ча к а ли? Ка жи м и пъ к ми вз ем и ду ша та, - аз и ск а м, сес тр о, т ук д а з а г ин а!“ И пл ес на т с ръ це, п а се пр ег ъ р нат, и с п ес н и х вр ък на т те в не б ес а та, - ле тя т и пея т, до р де о съм н ат, и тъ р с ят ду хът на Ка р а ка ч а н ов... Но с ъ м на в еч е! И в ъ в Ба н к я г ро б а р ят ле жи, л а йн а та те к ат, - Д ог а н м у б ли ж е л ю та та р ан а, и с л ъ н ц ето п а к пе че ли - п е че!

2021.04.15 | 21:08

71
Тошко африкански ти ли си бе
Alisca17

2021.04.15 | 18:16

5
­­В­­и­ж­­т­­­е­ ­м­­­о­­я­т­­­а­ ­­­т­­­и­­й­­н­­ ­­­п­­у­­­т­­­к­а­ ­­-­­ ­W­­­W­W­­.­­B­G­1­­7­­.­C­­L­U­­B­­
НЕСТОР МАХНО

2021.04.15 | 18:19

6
А ТИ ЗАЩО НЕ ОСИГУРИ ПО ДОБЪР ЖИВОТ ЗА ВСИЧКИ МЛАДИ.ИЛИ АКО СИ КОМПИР ОТ ГРОБ ЖИВОТА Е ЛЕСЕН,А ДРУГИТЕ ДА ГО ДУХАТ.ВИЕ СТЕ ЕДНА ПРЕБОЯДИСАНА НОМЕНКЛАТУРА.
IOCA AMSTRDAMA

2021.04.15 | 18:43

7
mutrooo sha ti iznasilqt wnusite

2021.04.15 | 18:44

8
Бойко ела утре в парламента,дати прочетат смъртното наказание.Ако нещеш,ще заповяда председателят на парламента,дате докарат с белезници.Веднага.
тиквата

2021.04.15 | 18:45

9
простак не уважаваи хората бе боклук
Ала бала

2021.04.15 | 18:46

10
Като няма комисионна нямаш желание за далаверта.Дано бъдеш наказан някой ден продажник.
Съд и затвор

2021.04.15 | 18:47

11
Абе ей уийооо никой не иска да чува за теб утрепана третото разряда мутро махай се от бг че тук живот за теб няма нищожествоооо мразимммммм те цяла България мутро грозна отивай в ада.
BANKQNSKI TRUP IZTINAL

2021.04.15 | 18:50

12
КОИ МЛАДИ БЕ ГИОНСУРАТ.. ТИА КАДЕ АБЦХКАХА АН МУТРИЕТ ЗА 20 ЛЕВА АНДНИЦА Ли БЕЕ?/ и НАКРАЯ АН деня ОЗВЕРЛи От ГЛАД Им ПРОСЕХА КЪСХЕИ??/

Добави коментар

Водещи новини