Даниел Митов: Учудени сме, че ДБ искат да докарат на власт комунистите през задния вход

12 април 2021 13:00

© Булфото/Архив
6425 36

Докладът на ОССЕ ясно казва, че изборите в България са били проведени по един честен и демократичен начин. Това го казвам по повод всички мантри от последните дни, че трябва смяна на изборните правила. Друго важно, което е отбелязоно в доклада е, че изборите са се фокусирали върху личности, а не програми и платформи. Това не може да бъде градивно, защото приказки за изчегъртване, премахване, измитане не водят до нищо добро. Преди изборите се говореше, че ще бъдат купени и опорочени, а сега всички признават резултатите от тяхх.

Това каза на брифинг в централата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в депутатът от партията и бивш външен министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, който направи анализ на изборните резултати. 

"Партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в спечели катгорично тези избори и не може да бъде заобикаляна в парламента. Опитът да бъдем заобиколени при съставянето на правителство ще доведе до криза. Големият въпрос е ще има ли България стабилно правителство, което да задълбочава интеграцията ни в Европа или ще имаме някакво правителство от неясни политически амалгами, което няма да знае какво да прави.

Това се притесняват и нашите партньори от ЕНП. Преди малко разговаряхме с Манфред Вебер, който е учуден, че наша сетринска партия от ЕНП ("Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от - бел.ред.) е готова да вкара през задния вход комунистите във властта", разкри Митов. 

Даниел Митов категоричен: ГЕРБ трябва сериозно да се опита да състави правителство

"Относно съставянето на кабинет аз винаги съм го казвал - лидерът на победилата партия трябва да бъде кандидат за премиер. В ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има достаъчно подготвени кадри и тепърва ще се решава въпроса за състава на правителството. С мен не са водени разговори да ставам министър-председател. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е длъжен да направи честен и прозрачен опит за съставяне на кабинет, като влезе в разговори с всички останали парламентарно представени партии. Правителството на "Беров" и правителството на "Орешарски" бяха ясен пример за това как се заобикалят останалите партии - всички знаем резултатите от техните управления и как избирателите ги наказаха после. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не трябва да бъдат заобикаляни, защото това неминуемо ще доведе до криза. Отново ще изкажа учудването си, че близка до нашите идеи партия е готова да вкара във властта най-тежко изгубилата партия на тези избори - БСП", повтори Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,

ГЕРБ: Днес Радев излъга най-нагло и брутално

"Президентът има своята роля в управлението на задкулисните и не чак толкова задкулисните игри в политиката. Ясно е, че той има огромното желание да състави служебен кабинет. Президентът излезе от традицията да бъде обединител на нацията. Никой президент преди него не си е позволявал така да разединява нацията. Това е причината да смятам, че и Румен Радев ще бъде наказан от избирателите на следващите избори", прогнозира Митов. 

Novini.bg
6425 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар

2021.04.12 | 13:22

1
КОМУНИСТИТЕ КАТО ТЕБ ЛИ?
Не

2021.04.12 | 13:29

5
Като МУТРАТа генерал от ДС АТАНАС АТАНАСОВ! КОЙТО БЕШЕ ТОПАЧ ПО ТОШОВО ВРЕМЕ И СЕГА ИЗЛЕЗАЛ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА! ДС СА ТЕРОРИСТИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ИСКАЩА СЪВЕТСКА БЪЛГАРИЯ И ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА!
Просто човек

2021.04.12 | 13:25

2
Г-н новоприет член, хубаво се огледай... Най-много комунисти има в ГроБ, начело с Тиквата...
жжж

2021.04.12 | 13:25

3
Митов, ти си от коя ли партия не мина само да се докопаш до власт. Продажник!
Българин

2021.04.12 | 13:26

4
Господин Митов аз въобще не съм учуден! ДБ СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!! ОЩЕ МИНАЛОТО ЛЯТО КОГАТО РУСКИНЯТА ЙОНЧЕВА И РАДА КЪНЕВА ОТ ДБ СЕ ОБЕДИНИХА ДА ПЛЮЯТ БЪЛГАРИЯ ПРЕД БРЮКСЕЛ СЕ ОБЕДИХ ЧЕ ДБ СА КОМУНИСТИ КОСТОВИСТИ!! НИКАКВИ УМНИ И КРАСИВИ!ТОВА СА ЖАЛКИ ДЕЦА НА КОМУНИСТИ АРОГАНТНИ И ТЕРОРИСТИ ! ВСЕКИ КОИТО НЕ МИСЛИ КАТО ТЯХ Е ТОРМОЗЕН И ТЕРОРИЗИРАН ОО СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!
Работа,Работа,Работа

2021.04.12 | 13:29

6
Вие сте толкова мразени от народа че за първи път в световната история комунисти и капиталисти се обединяват

2021.04.12 | 13:39

7
ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ СМЯТА ЧЕ ВИЕ СТЕ КОМУНИСТИ.
6

2021.04.12 | 13:40

8
Я къдравото наследниче на комуниста и ченгето от Банкя дава прогнози като Алена.
Съни

2021.04.12 | 13:49

9
Благодаря Ви господин Радев че събудихте народа Вие сте най достойния българин историята ще Ви постави наравно с Левски с Вас е 81 процента от Българският народ Благодаря Ви

2021.04.12 | 16:13

33
Радев е най- глупавия президент, който сме имали! На следващите избори за президент си отива в казармата, където му е мястото!!
гйи

2021.04.12 | 14:55

28
пРезидента е руска кукла на конци. Ще остане само като бележка под черта в историята - кактв не бива да става президент. На равно с Тато и Тарабата - родоотстъпници
ха_ха

2021.04.12 | 14:13

21
Съни сънува тъп каун. Историята ще го запомни като най големия предател на народа си.
Иван

2021.04.12 | 13:55

10
Ако ДБ бяха комунисти зашо само те нямат депутти ДС както вас например. Те и Слави казаха точно и ясно. Край със статуквото нито комунистите от БСП, нито тези от Герб и ДПС. Знам че ви боли и се чудите какви глупости да дрънкате, ама това ви беше
Ааа

2021.04.12 | 14:27

23
ГЕН АТАНАСОВ КАКЪВ Е??? ТОЙ НЕ Е КОМУНИСТ И БИВШО УШЕ!!! ДА БЪЛГАРИЯ СТЕ БРУТАЛНИ КОМУНИСТИ!!! ЗАЩИТАВАЩИ ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА! ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ! А ГОШО ТЪПОТО СИ Е ТЪПО! ТОВА ПЕ ИМА НАИВНИЦИ КОИТО ВИ ПОВЯРВАХА НА ИНТРИГИТЕ И ЛЪЖИТЕ НА ДБ Е ДРУГ ВЪПРОС! АЗ БЕ СЪМ ОТ ГЕРБ ,НО ТОВА КОЕТО НАПРАВИ РАДА КЪНЕВА МИНАЛОТО ЛЯТО ДА СЕ ОБЕДИНИ СЪС БСП ЙОНЧЕВА И ДА ОПЛЮЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ БРЮКСЕЛ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО ОТ ИСТОРИЯТА! ЖАЛКИ ОТРЕПКИ КОИТО СЕ БОРИТЕ СЪС ИНТРИГИ ЗА ВЛАСТ И КОЙТО НЕ МИСЛИ КАТО ДБ ГО ТЕРОРИЗИРАТЕ ПО СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ! НЕ ХО ЛИ ДОКАЗАХТЕ МИНАЛОТО ЛЯТО СЪС ДЕПУТАТКАТА ОТ МАЛТА! КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТИ ТОВА СТЕ ВИЕ ИТ ДБ!
Иван

2021.04.12 | 14:03

11
Ясноо, иска им се ДБ да им е нова патерица

Добави коментар

Водещи новини