Иван Гарелов: Борисов не се е предал, по-силният ход на Трифонов са нови избори

  • 09 април 2021 21:32

  • 29503
  • 23
Иван Гарелов: Борисов не се е предал, по-силният ход на Трифонов са нови избори
© БНТ

Никой не може да каже какво ще стане при опитите за съставяне на правителство. Хората, от които зависи най-много, са президентът и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Това каза в предаването „Панорама“ по БНТ Иван Гарелов.

Въпросът пред "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" е дали да поемат риска да отидат на нови избори, където да разширят своето влияние или да съставят правителство и да се поддадат на уловките на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за съставяне на правителство сега, заяви той.

Всички трябва да си направят добре сметките. Човекът, който се колебае, е Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Радев ще направи всичко възможно да има служебно правителство, а Борисов – обратното, ще направи всичко възможно да няма служебно правителство. Борисов ще се съпротивлява много, той има хъс, той знае две и двеста и не се е предал, подчерта  журналистът.

Не мисля, че има нещо страшно в настоящата ситуация. Ако кажем, че дотук е бил мафиотски живковизъм, идващият период не бих го нарекъл чалгаджийска демокрация, но инфлуенсърска демокрация, примерно. Ще настъпи протестърската мода. Пропагандата ще твърди, че започваме нов преход. Изненадата на тези избори е това, е в някаква степен протестите победиха, колкото и да го отричат някои, коментира Гарелов.

Политолог: Борисов е аналогов популист, Слави е популистът на дигиталното поколение

Мисля, че нови избори ще има. Борисов и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на всяка цена искат да избегнат това заради възможността президентът да сложи свой служебен кабинет. Мисля, че това е пресилен страх от страна на Борисов, защото за времето, което се отпуска на един служебен кабинет, едва успяват да навлязат в тематиката и идват нови избори. Да прочистят цялата държавна администрация, от което се притеснява Борисов, е абсурдно. По-силният ход за Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е да отиде на нови избори. Ако бъде съставено правителство в момента, то ще е нетрайно, прогнозира Иван Гарелов.

Има неяснота способни ли са новите в парламента да управляват държавата. Борисов управляваше държавата като холдинг и показваше голяма работоспособност. Новите имат много малко време да покажат, че те знаят какво да правят с тази държава. Държавност не се създава така лесно, каза още Гарелов.

Последвайте канала на

Novini.bg
29503 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
wtf!?!?!??!

2021.04.11 | 11:57

23
гнусното дс ченге пак започна да обикаля студията....
Annaa21

2021.04.11 | 03:27

22
­­В­и­­ж­­­т­е­­­ ­­м­­о­я­­т­­а­ ­­т­и­­­й­­­н­­­ ­п­у­­т­­­к­­­а­­ ­­-­ ­­­W­­­W­­­W­­­.­­­B­­G­­­1­7­.­­C­L­U­B­­­
Dorisa18

2021.04.10 | 21:36

21
­В­­­и­­ж­­т­е­ ­­­м­­­о­я­­­т­а­­ ­т­­­и­­й­­н­­ ­­п­у­­­т­к­­­а­ ­-­­ ­W­W­W­.­­­B­G­­1­­7­­.­­­C­­L­U­­B­
сгорелов

2021.04.10 | 18:00

20
само з..... целуващ вече 55 години
Да ли ще

2021.04.10 | 17:12

19
има кого да управлява.Тя държавата си е на самотек.Един джип,един диктатор и една Б-я ,колкото един голям европейски град .Ако се правеше политика да сме цъфнали досега,а то най-бедните.Там,където корупцията е най-голяма са най-бедни.
Борисов

2021.04.10 | 17:05

18
нищо не мачка и от тук нататък само по пързалката и към СЦЗ.Нови избори з а да довършим едноличния диктатор,овладял с мафиотските си похвати цялата държава.
НОВО ПЕТ

2021.04.10 | 08:13

17
НАРОДЪТ ВИ РАЗПОРЕДИ...ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО...НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ КАТО ОЩИПАНИ МОМИ...НЯМА КОЙ ДА ВИ ЧАКА...НОВИ ИЗБОРИ И НОВИ 120 МИЛИОНА ЛЕВА НАРОДНА ПАРА ЩЕ ПЛАЩАТЕ ОТ СОБСТВЕНИЯТ СИ ДЖОБ
БОРИСОВ МАЧКА

2021.04.10 | 08:07

16
ТАКА Е, БАЦЕТО ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, НО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО.....ФАКТ Е ОБАЧЕ ЧЕ В 23 ОБЛАСТНИ ГРАДА ПОБЕЖДАВА...СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВА СЛЕД ВРЕМЕ
И

2021.04.10 | 07:10

15
1 Малките партии искат сега нови избори за да си дръпнат още пари за предизборна кампания и да се нагушат защото няма как са стана големи партии 2 Големите партии и без това са определящи - при нови избори само ще разпределят помежду си примерно 5% 3 Разумното според мене е да оставим нещата 1 година да се види кой кой е и тогава пак да решим кого искаме
Трябва истинска лустрация

2021.04.10 | 06:31

14
Всички агенти и доносници работили в ДС и РУМНО преди 1989г вън от "палатката"! Никакви постове никаде ! Ни в Президентство, ни в Правителство, ни в Народно събрание, ни в Държавни институции и фирми! Нито да са съветници, дипломати и пр.

Добави коментар

Водещи новини