СДС към Дянков: И „Титаник” е имал капитан, но е потънал

  • 10 май 2012 10:21

  • 1087
  • 1
СДС към Дянков: И „Титаник” е имал капитан, но е потънал
©

Трябва да превърнем европейските фондове в стотици хиляди нови работни места, заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на на разисквания по питането на народните представители от ПГ на Коалиция за България Пламен Орешарски и Корнелия Нинова към заместник-министър-председателя и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи относно Национална програма за реформи.

Според Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на - това не са само пожелания. „Това реално можем да направим като български парламент, и ще има страхотен резултат. Хората, вместо да създават Брутен вътрешен продукт, стоят без работа. Въпросът е как от европейските фондове да направим стотици хиляди работни места”, посочи Димитров.

„Какво Германия, какво тези страни от Европейския съюз правят по-добре от България, та да имат пет пъти по-висок растеж от нас?”, попита от парламентарната трибуна Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Според него без икономически растеж, не могат да растат нито пенсиите, нито заплатите.

„В тази една година от мандата на ГЕРБ - какво реално може да бъде направено? Г-н министър Дянков, правителството говори за намаляване на ставките на ДДС. Няма никаква възможност това да стане, това няма да можете да го направите до следващите избори, освен ако не постъпите като Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и не го направите в последния момент”, посочи Димитров.

Според него, данъчната политика трябва да е приоритетна в момента.

„Няма смисъл да местите агенции, да местите хора тук и там – идеята няма да бъде ефективна. Гърция направи второ ниво на местно управление – нещо, което и ГЕРБ обещаваше. Вместо да местим агенциите тук-там и вместо да има наддаване – да се въведе второ ниво на самоуправление”, предложи Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Според него, в България вече има 13-процентова безработица. „Титаник” е имал капитан с безброй успешни плавания, но в последния момент са разбрали, че започва да потъва – да не изпаднем в тази ситуация. Не може да има такива оценки, че нищо ни няма”, подчерта Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Според него, има 450 000 загубени работни места в мандата на ГЕРБ.

„Нямате реална оценка за ситуацията”, заключи съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1087 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.05.10 | 21:35

1
2 000 000 здравно носигурени, то те са и социално неосигурени значи са аут . 2 000 000 пенсионери, 500 000 администрация - непроизвеждащи нац продукт,1 600 000 деца , ученици и студенти, около 500 000 регистрирани безработни. и остават 1000 000 КЛЕТНИЦИ , КОИТО ИМ ОБРЪЩАТ ГЬОНА ОТ БАЧКАНЕ .ДАНЪЦИ ,ПРАГОВЕ, ГЛОБИ .......... ТОВА Е ТО ИСТИНАТА ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ. ЩАСЛИВИ СА САМО КОКОШКИТЕ, ЧИНОВНИЦИТЕ, КОРПОРАЦИИТЕ И ЦИГАНИТЕ ,ЗАЩОТО ТЕ СА ПОД ЧАДЪР ,НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА ЗА НИЩО САМО ЛАААПАААТ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини