Кутев категоричен: БСП трябва да подкрепи Радев за втори мандат

  • 08 февруари 2021 18:45

  • 729
  • 7
Кутев категоричен: БСП трябва да подкрепи Радев за втори мандат
© Кадър - БНТ

БСП е единствената останала идеологическа партия. Нашата цел е да успеем да убедим избирателите, че ние седим на твърди идеологически основи.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от БСП Антон Кутев.

Официално: Радев ще се кандидатира за втори мандат

"Най-нормалното нещо при реденето на листите е да има сблъсъци. Нормално е ръководството на партията също да държи на определени хора. Факт е, че има напрежение и винаги ще има недоволни. За мен БСП трябва да спре две разделителни линии. Първата такава линия е междуличностното противопоставяне в партията, а втората е линията на противопоставяне с президента. За мен ще е голяма грешка, ако БСП не подкрепи Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за втори мандат. Той показа огромни качества, сила и решимост. В БСП може да има много кандидати, но аз съм убеден, че всичко това ще приключи с една обща кандидатура между БСП и Радев", разкри Кутев.

Вижте водачите на листите на БСП за изборите и ще подкрепят ли червените Радев за втори мандат

"На парламентарните избори ние трябва да оберем негативния вот срещу ГЕРБ. За мен е много важно да водим една позитивна кампания. За БСП основният мотив трябва да бъде събирай, а не разделяй. Нашата цел е да постигнем 1 млн. гласа и тогава няма как да не сме първа политическа сила. Въпросът е как ще си свършим работата. Има много въпроси, на които трябва да дадем отговори. Ако отговорите ни са адекватни, ще продължим напред. Трябва да отговорим на очакванията на левите хора. Трябва да сме силни и обединени", категоричен бе Антон Кутев.

Последвайте канала на

Novini.bg
729 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.07.11 | 17:18

7
МАЯ ГАЛЕВА МУТРАФОНОВА******Е КАК НЕ.СЛЕД ПРЕВРАТА НА МУТРАФОНОВА...ТУРИ ВИ КАТО КЬОРАВИ НА ВЛАСТ ДА СЛУЖИТЕ НА ИДИОТА ПУТЬО********ОТКАЗАХ СЕ ДА ГЛАСУВАМ.НЕКА ПУТЬОВАТА ВЕЩИЦА МУТРАФОНОВА ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ГО НАЧУКА НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНЧЕТА ЗА ОЩЕ 150 ПО БЕДНИ ГОДИНИ********СЕГА КРЕМЪЛСКИЯ ИДИОТ,КАКТО ТИ Е ОБЕЩАЛ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ********ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА МУТРАФОНОВА ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ОТБРАНИ КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ЗА ПЪЛНО РОДООТСЪПНИЧЕСТВО******КРАДЕВ Е СВИНЯ НА ГЕРГОВ*********БЪЛГАРСКИЯТ ПОЗОР НА РУСКИЯ ПАГОН НА РАДЕВ
Bethanya19

2021.04.10 | 04:00

6
­­­В­­­и­­ж­­­т­­­е­­­ ­м­о­я­­т­а­­­ ­­т­и­й­­­н­­ ­п­­­у­т­­к­­­а­ ­-­­ ­W­­­W­W­­.­­­B­­G­­­1­­­7­­.­­­C­­L­­U­B­­
ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ, ТА-ДУФ ТА-ДУФ ШЕРБЕТЕ

2021.02.11 | 18:18

5
Както винаги Антон Путеф, е заблоден както винаги.
Разбира се!

2021.02.08 | 21:30

4
Как няма да подкрепи пРезидента! Ще го подкрепи разбира се, къде ще ходи. Нали са врагове на Родината. Ще се подкрепят! Иначе руснаците може да се расърдят, а това не е никак здравословно.
Праведен

2021.02.08 | 19:36

3
Дай боже и до живот, като путинката !
фен

2021.02.08 | 19:25

2
Правилно.Тогаз,ще е КУЧЕ ВЛАЧИ,ДИРЯ,НЯМА.

2021.02.08 | 18:57

1
КОЕ "бсп", "другарю" Кутев?!

Добави коментар

Водещи новини