Костадин Паскалев за конфликтите в БСП: Винаги ги е имало, но вече придобиват извратена форма

  • 09 февруари 2021 17:19

  • 2982
  • 7
Костадин Паскалев за конфликтите в БСП: Винаги ги е имало, но вече придобиват извратена форма
© Булфото/Архив

Конфликти в БСП винаги е имало, но вече придобиват извратена форма. Това води до отблъскване на нормалните граждани от изборния процес.

Това каза в интервю за БНР Костадин Паскалев, част от група социалисти, започнали инициатива „Социалисти за устойчиво развитие на България". 

По думите му, ако БСП иска да печели изборите, трябва да предлага в листите политици с доказан морал, професионални авторитети, които могат да формулират и отстояват политики. „Това е безспорно вярно, но тази тема беше пропусната от БСП и се опитахме да подредим своите хора в листите. Това е съществен проблем, за който вече е късно“, добави той. 

Бивш министър: В България отдавна е забравен общественият интерес за сметка на частния

От инициативата разработват управленска програма, която ще бъде предложена на българското общество чрез БСП. „Европейският път, по който се движим, прилича на българските пътища - влагаме огромни ресурси, за да покажем нещо като лустро, а всъщност да откраднем голяма част от средствата. Ако някой иска да възлага поръчки на големи фирми, в България вече има един кръг от такива фирми, които единствено биха могли по определени критерии да получат възлагането на такива поръчки. Тук става въпрос за едно арогантно поведение на хора, които не ги интересува крайният резултат, а кражбата“, категоричен бе Паскалев. 

Бивш министър: В България отдавна е забравен общественият интерес за сметка на частния

Костадин Паскалев е категоричен, че цялото ни общество се нуждае от диалог. „В ръцете на Корнелия Нинова е да започне диалога в БСП, в лявото пространство, да разговаря с президента, защото България се нуждае от коренна модернизация. В последните 30 години станахме държава от третия свят, а не модерна европейска държава“, завърши той. 

Последвайте канала на

Novini.bg
2982 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.07.11 | 17:18

7
МАЯ ГАЛЕВА МУТРАФОНОВА******Е КАК НЕ.СЛЕД ПРЕВРАТА НА МУТРАФОНОВА...ТУРИ ВИ КАТО КЬОРАВИ НА ВЛАСТ ДА СЛУЖИТЕ НА ИДИОТА ПУТЬО********ОТКАЗАХ СЕ ДА ГЛАСУВАМ.НЕКА ПУТЬОВАТА ВЕЩИЦА МУТРАФОНОВА ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ГО НАЧУКА НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНЧЕТА ЗА ОЩЕ 150 ПО БЕДНИ ГОДИНИ********СЕГА КРЕМЪЛСКИЯ ИДИОТ,КАКТО ТИ Е ОБЕЩАЛ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ********ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА МУТРАФОНОВА ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ОТБРАНИ КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ЗА ПЪЛНО РОДООТСЪПНИЧЕСТВО******КРАДЕВ Е СВИНЯ НА ГЕРГОВ*********БЪЛГАРСКИЯТ ПОЗОР НА РУСКИЯ ПАГОН НА РАДЕВ
Dawna19

2021.04.10 | 03:59

6
­­В­­­и­­ж­­т­е­ ­­­м­­­о­­­я­­т­­а­­ ­­т­­­и­­­й­н­­ ­­­п­­у­т­к­­­а­­­ ­­-­­ ­­W­­W­­W­­.­­B­G­­­1­7­­.­­­C­­­L­­­U­­­B­­
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.02.10 | 00:30

5
Избийте се и се самоизяжте вашта мама бесеп.едерастка гадна АНТИБЪЛГАРСКА!

2021.02.09 | 18:49

3
Да, Другарю Паскалев, вярно е това което казвате, съгласни сме с Вас! Доказателство за ИСТИННОСТТА на казаното, е УПОРИТОСТТА с която "другарката" Нинова, НЕ ЖЕЛАЕ да ОБЯВИ СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези, ПОДМЕНИЛИ листата на "бсп" за Евровота!!! КОИ са ТЕ, Другарю Паскалев?!
Той

2021.02.09 | 19:47

4
Интересно изказване. От 1990 г. до сега, винаги когато БСП управляваше довеждаше страната до криза и стигахме до дъното. То цялата банкова сиистема ли не сринаха, последния път пак банка източиха и я фалираха. Та другарю Паскалев, стига с това "С БКП-БСП напред" Тези времена бяха до 1989г. но вашата БСП,която за обществото е същата БКП ще доведе народа да гледа благоденствието през крив макарон,както го гледаше по време на комунизма.
БСП - секс ,лъжи и видео (чат пат - само аудио)

2021.02.09 | 17:54

2
Хе ,то това което става в БСП не са обикновени (за черврните) извращения бе ,др. Паскалев. Това вече е садо-мазо хард порно с елементи на канибализъм. Да благодарим (за това) на незаменимата другарка Нинова ! Тя - ще ви "оправи" .

2021.02.09 | 17:40

1
Ами те не турсят нормалните, който имат ум, търят само тези които ще имат полза отБСП на власт и хора с умствена недостатъчност.

Добави коментар

Водещи новини