Славчо Атанасов: Опитват да узаконят еднополовите бракове в България

  • 29 януари 2021 18:03

  • 1483
  • 9
Славчо Атанасов: Опитват да узаконят еднополовите бракове в България
© БТВ

Това се очакваше. Сърбия не е излизала от Македония  от 1913 година. Македонизмът е сръбска политическа доктрина, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от Обединени патриоти Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия по повод засилването на сръбското влияние в Македония.

Идеята на сърбите е - щом македонците не могат да бъдат сърби, нека да не бъдат и българи, добави той.

Ходил съм десетки пъти в Македония. Истината е, че абсолютно всички медии в Македония са под сръбско влияние. Това население страда от т. нар. еничарски комплекс. Това са рецидивите на сръбското влияние там, заяви Атанасов.

Сръбските власти с огън и меч в миналото прогонват голяма част от българското население в Македония. В България всеки е свързан с Македония или с гроб или с люлка – или има близки загинали във войните за национално обединение, или има роднини там, посочи депутатът от Обединени патриоти.

Връщат изучаването на сръбски език в училищата в Северна Македония

По думите му, се прави опит с промени в Закона за защита от домашно насилие да бъде дадена възможност да се узаконят еднополовите бракове.

В параграф 19, точка 3 от закона се казва "съпружеските права при брак на две пълнолетни лица", а не "брак на мъж и жена". Това отваря широко вратата за еднополовите бракове. Същността на един брак според българския морал и традиции е да се продължи родът, да се създаде семейство. Бъдещият политически сблъсък ще бъде не толкова между десница и левица, а между консерватизма и неолиберализма. В един момент привържениците на еднополовите бракове ще поискат да отглеждат деца. Те няма да знаят към кого да се обръщат с "татко" и към кого с "майко". Това е сложен психологически проблем, каза още Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия.

Унгария забрани на еднополовите двойки да осиновяват деца

Последвайте канала на

Novini.bg
1483 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2021.01.29 | 18:18

1
редакторът на новини.бг е осиновен от гей двойка с еднополов брак

2021.01.29 | 18:37

2
това ли е проблемът на държавата ни?! Изобщо не ме интересува кой с кого си ляга и това не влияе нито на здравето ни, нито на икономиката ни, а дали е законно или свободно - все едно!
.

2021.01.29 | 18:42

3
Пак се опитват да ни отвлекат вниманието от истински важните неща.
НЕПОДКЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.29 | 19:17

4
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
Светът

2021.01.29 | 19:21

5
Загива- еднополови бракове, .едераси, .есбийки, джендъри..и всякакви идиотии.... Ердоган, Орбан.....това са управници- нищо подобно там не може да се случи. Еврогейски ценности- безсрамие и унищожаване на цивилизацията!
Тошето

2021.01.29 | 20:11

6
Според мен трябва да ги узаконят. Всеки има право да обича който си иска. В България има много скрити гейове.
Славчо

2021.01.29 | 20:46

7
Късно е за тез открития, Славчо. Запознай се с такива двойки и ще видиш, че повечето отглеждат по две деца: асистирана репродукция, осеменяване, осиновяване, направени предимно в чужбина. Ако ще правите политики, вижте реалността.
възмутените

2021.01.30 | 10:49

8
След като се разделиха Борисов и Цветан Цветанов, сега искат да озаконят еднополовите двойки.
Не е възможно

2021.01.31 | 01:36

9
Обратните джендъри нямат бъдеще в изсточна европа.

Добави коментар

Водещи новини