Цветанов проведе двудневно посещение във Великотърновска област

  • 27 януари 2021 17:18

  • 576
  • 11
Цветанов проведе двудневно посещение във Великотърновска област
© Булфото/Архив

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе двудневно посещение във Великотърновска област. В рамките на вчерашния ден се срещна с представители в Свищов, Полски Тръмбеш и Павликени, а днес продължи обиколката си във Велико Търново, Горна Оряховица, Елена и Златарица, съобщиха от пресцентъра на „Републиканци за България“.

Цветанов заяви, че ПП „Републиканци за България“ може да е водеща политическа сила на територията на област Велико Търново. По думите му много от срещите, които е провел са с младежи и студенти, в чието лице вижда бъдещето и на които ще разчита в предстоящата предизборна кампания.

Цветан Цветанов: Симпатизантите и членовете на ГЕРБ трябва да знаят кой реди листите им

„Влизайки отново в политиката, съм готов да вложа всичките си сили, за да подкрепя всяка инициатива на хора, които милеят за развитието на Великотърновска област. Всички заедно трябва да насочим усилията си в посока развитието на инфраструктурата, изграждането на АМ „Хемус“ и към възможностите, които дават европейските проекти“, заяви Цветанов.

Той благодари на временно изпълняващия областен координатор за Велико Търново Николай Драков и сътрудника и IT специалист Иван Станев за свършената до момента работа. Цветанов каза, че до дни ще бъде открит и офиса на „Републиканци за България“ във Велико Търново.

Откриха офис на Републиканци за България в Плевен

По време на обиколката си се срещна и със студенти от града и проведе среща с приятелите си от Туристическото дружество „Незабрвка“, които през последните години като народен представител подпомагаше за осъществяването на Националния поход „По стъпките на Ботевата чета“.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
576 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Мария

2021.01.27 | 22:48

11
Колкото повече, толкова повече! Успех!
Борил

2021.01.27 | 22:12

10
Републиканците могат да променят много неща в областта! Успех!
DPS

2021.01.27 | 20:23

9
REPUBLIKANCITE NE SA NA MODA/ TRAMP SI OTIDE/
Stan

2021.01.27 | 19:55

8
Няма съмнение, че всяка сериозна партия трябва да има офис във Велико Търново. Успех на Републиканците на Цветанов!
Шуменеца

2021.01.27 | 19:12

7
Цветанов знае как да изгради партийните структури! Търново е прекрасен град който заслужава повече!
Jaklin

2021.01.27 | 19:11

6
Велико Търново е важен културен и политически център. Промените тръгват именно от такива градове. Успех !

2021.01.27 | 18:13

5
И тридневно да му е посещението все ще си остане цецо апартаменту.

2021.01.27 | 17:48

2
Партията на гн Цветан Цветанов и на гн Павел Вълнев,Републиканци за България,предричат смазването на пп герб в гр Доспат.Градо-началника на гр Доспат Великият Елин Радев който жестоко дере кожите на сиромащията,ще претърпи първият разгром.Пп герб ще загуби навсякаде.Кметски и парламентарни избори.Хотели новопостроени къщи казина бензиностанции гатери,построени със присвоени пари от Елин Радев,това всичко ще остане както на бившият общ кмет гн Долев бензиностанцията му остана във невидение.Време е.Служба корени няма.Доспатчани отстранете страхът във най прекрасният Родопски гр Доспат.Ако трябва дасе кандидатира лично гн Павел Вълнев за общ кмет до отстраняването злото на Доспат Елин Радев.Цяла Родопа планина щее усмихната и щастлива със всички родопчани.Сега страхът от Герб принуждават хоръта да гласъват за Елин Радев.Гн Павел Вълнев никога няма да тръгне да събаря подпорни стени пред домовете на Доспатчани както настоящият разбойник Елин Радев.Това е самата истина. Отговори
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.01.27 | 18:13

4
ай затваря си пък ти миризливата лайнена уста бе, болшевишки кретен, ДОСПАТ е заприличал на европейски град , дришльо смачкан. Като ученик съм минавал оттам с родителите ми , беше Афганситан. Сега не можеш да познаеш РОДОПИТЕ и помашките села. ДПС само знаят да го държат на БСП, ама нищ, АБСОЛЮТНО НИЩО не правят за мюсюлманите в Родопите. САМО ГЕРБ, К.УР за БКП-БСП-ДС!

2021.01.27 | 17:57

3
Да си остане там

2021.01.27 | 17:33

1
кой е тоя и квони интересува, че се е разходил л из Великотърновско, аз пък днес ходих до боровец, а утре - до Женския пазар - що не го афиширате

Добави коментар

Водещи новини