Херо Мустафа: Новата администрация на САЩ поставя фокус върху климата и младите хора

  • 26 януари 2021 13:00

  • 579
  • 5
Херо Мустафа: Новата администрация на САЩ поставя фокус върху климата и младите хора
© Булфото, архив

Новата администрация на правителството на САЩ встъпи в длъжност съвсем скоро, една седмица са на своя пост и в момента са в процес на създаване на политиките и внедряване на служителите си, така че предстои да чуем какви политики ще бъдат концентрирани върху младите, но със сигурност мога да Ви уверя, че новата администрация  ва САЩ ще се фокусира върху младите хора и следващото поколение. Това коментира американският посланик у нас Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,. Тя взе участие в онлайн събитие за старта на информационна кампания за COVID-19 „Направи го за тези, които обичаш".

"Климатът и климатичните промени ще заемат все по-централна роля и тази тема е изключително важна за младите и за следващото поколение. Освен това, сега, друга важна за младежите тема ще бъде подготвянето за подписване ново споразумение за сътрудничество в областта на науката и технологиите - смятам, че това ще бъде още една важан тема, върху която да работят младите", заяви още Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,

Джон Кери изрази съжаление, че страната му е отсъствала от борбата срещу глобалното затопляне при управлението на Тръмп

Тя подчерта, че и лично за нея темата за младежта в България е особено важна. 

С кампанията "Направи го за тези, които обичаш" Американското посолство и БЧК целят насърчаване на спазването на противоепидемичните мерки, да предоставя надеждна информация на българските граждани и да се бори с фалшивите новини.

Последвайте канала на

Novini.bg
579 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.26 | 13:38

1
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
ТИ

2021.01.26 | 17:35

5
Ти не си НИТО трол Нито подкрепяш партия, ТИ НИТО пишеш НИТО казваш нещпо ново!Ти СИ НИКОЙ И НИЩО! Ти си избягал щизофреник от някой психодиспансер.
еmo

2021.01.26 | 14:06

2
Не знам " Спящият Джо" за климата ще подпише ли но това,че " да предоставя надеждна информация на българските граждани и да се бори с фалшивите новини " човек колко глупав трябва да е за да им вярва.Само един пример ; За 4 години при Тръмп в какво ли не го обвинихавaxa - предателство, агент на Кремъл избран и назначен от Путин и т.н...за тези години само лъжи на тези престъпници човек не може да им вярва. Последния случай хиляди хора ги обвиниха, че са " вътрешни терористи" а останалите 75 милиона които са гласували за Тръмп застрашавали националната им безопасност и децата им да бъдат взети от родителите и " превъзпитане".Тая болната от шизофрении разказва детски приказки като мисли ,че все ощи има с промитите мозъци и малоумни.

2021.01.26 | 14:09

3
Херо ти първо се погрижи за американските джендъри и гейове ,па остави българските младежи сами да се оправят .Те нямат нужда от такива като вас
знаеме

2021.01.26 | 14:24

4
знаеме какво искат от младите ни хора - всички да станат дегенерати и джендъри. да ни управляват чрез безкрайните права на разврата и малцинствата. не им трябва българска държава, трябват им племена със знамена, ако може с цветовете на дъгата.

Добави коментар

Водещи новини