Херо Мустафа: Джо Байдън е обединител, а единни ще постигнем велики неща

  • 21 януари 2021 13:48

  • 827
  • 10
Херо Мустафа: Джо Байдън е обединител, а единни ще постигнем велики неща
© Булфото (архив)

В интервю за БНР посланикът на Съединените щати в България Н. Пр. Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат, изрази увереност, че с новата американска администрация трансатлантическите отношения с Европейския съюз ще станат още по-силни след встъпването в длъжност на президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в.

По думите ѝ мирното предаване на властта и възстановяването на ценностите на управлението чрез избори, свободата на словото и събиранията са в сърцевината на американската демокрация.

Встъпването в длъжност на нов президент е красиво, символично събитие, което ме изпълва с огромна гордост и благоговение за всичко това, което Америка олицетворява, отбеляза посланикът на Съединените щати в България.

,,Ние провеждаме церемонии по встъпване в длъжност на всеки четири години от 1789 година насам. Тези обвързани с демокрацията институции и традиции са важни и вчерашната церемония ме развълнува истински, както при всяко встъпване в длъжност. Това е подновяване на ангажимента на Америка към идеалите на демокрацията'', смята Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,.

Байдън подписа първи укази като президент, отменяйки политики на Тръмп

Вчера станахме свидетели на мирно предаване на властта. Бившият президент Тръмп пожела на новата администрация на Байдън голям късмет и успех и каза също, че бъдещето на нашата страна никога не е било по-добро. Нашата демокрация е била поставяна на изпитания и в миналото, но винаги е излизала по-силна от тези изпитания, заяви още посланикът.

Като пример Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат, посочи възможността на досегашния президент Тръмп да внесе пред съда твърдения за измами по време на изборите през ноември дори пред Върховният съд. 

,,И по всички 60 дела съдиите проведоха справедливи съдебни процеси, произнесоха се със съдебни актове съгласно американското право, и в много от случаите тези съдебни актове дори бяха постановени от съдии назначени от същия президент – ето това е силна демокрация'', категоричен е американският посланик.

Проф. Кръстева: Байдън започва амбициозно

В отговор на въпрос какво е основното предизвикателство за президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, който встъпва в длъжност за пръв път в условията на продължаваща процедура по импийчмънт на предшественика му Доналд Тръмп, Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат, коментира, че предизвикателството е същото като това, пред което са били изправени всички неотдавнашни президенти – да насърчават единството, както и пътя напред.

Работила съм с Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в преди и знам, че той е обединител. В речта му също бяха посочени важните теми – любов, надежда, оптимизъм – точно това олицетворява Америка. С единство можем да постигнем велики неща – вчера Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в каза, че това е бил ден на демокрацията и аз вярвам в това, сподели Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,.

Преди да стане посланик в България Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат, е била съветник на тогава вицепрезидента Байдън по близкоизточните въпроси.

Novini.bg
827 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Геербав

2021.01.27 | 01:06

10
империя на злото

2021.01.21 | 15:16

6
Интересно как я вижда свободата на словото в америка, като на действащ президент му бяха блокирани акуанти и прекъсвано пряко излъчване на интервю с него. Явно само тая песен знае и това пее. Каква демокрация, особено в америка. Държава създадена от масони и тайни организации и управлявана от тях.
САЩ до бесепарския олигофрен

2021.01.22 | 20:10

9
1. Ами попитай другарката лена офшорнова, тя е специалист по свобода на словото, демократична рожба на московските болшевики. В Москва всеки може да каже какво мисли, особено за САЩ. 2. САЩ не допускат президентО да вдига въстания само защото изборните резултати не му се харесват. 3. Такива като българския РезиЛдент радефф ги вкарваме първо в пиходиспанс.ера за освидетелстване и тогава директо в кауша! 4. Я си е.би п.утката майчина. болшевишко нагло к.опеле и си коментирай другарЕте лукашенко и п.уткин!
анкета

2021.01.22 | 14:29

8
Според анкетите одобрението за новия президент е някъде между 54 и 57 на сто ... ОБЕДИНИТЕЛ !
сандукан

2021.01.21 | 18:28

7
искам Херо Мустафа да ми стане жена, да я водя в парка на разходка, на зоологическа и на минерални бани в Кюстендил
Мишо

2021.01.21 | 14:51

5
Какъв обединител като едва върви и фъфли.

2021.01.21 | 14:45

4
Херо, по грозна жена не съм виждал
Обединител...

2021.01.21 | 14:12

1
...на малцинствата...
Точно

2021.01.21 | 14:33

3
Абсолютно точно.Извратеността отново ще се наложи като задължителна норма.
Николай

2021.01.21 | 14:22

2
Херо Мустафа хубаво име мъжко ли е

Добави коментар

Водещи новини