Димчев: Стратегическият съвет към президента е група беловласи чичовци, говорещи вместо Румен Радев за неща, от които не разбират

  • 20 януари 2021 14:12

  • 3896
  • 12
Димчев: Стратегическият съвет към президента е група беловласи чичовци, говорещи вместо Румен Радев за неща, от които не разбират
© bulphoto (архив)

Терминологията на руменрадевите метежници/протестиращи/симпатизанти/отровняци е просто нещо, като самия президент на Република България. „Промяна на управленския модел“ е лозунг от времето на Септемврийското въстание, първата антифашиска проява у нас, изпреварила с цяло поколение появата на нищо като „фашизъм“ у нас. „Заповедите от Москва“ се казва първата глава от брошурата „Кой подготви метежите“, издадена през 1923-та година и касаеща мокрите мечти на лявата интелигенция у нас, недвусмислено сочеща кой издава индулгенции на убийци. Това написа в профила си във Фейсбук фотографът и продуцент Виктор Димчев, прочул се с броенето на протестиращите в София.

Повод за публикацията му е представения Национален стратегически документ за развитието на България, представен на три етапа от Стратегическият съвет към президента.

"За отговорно управление с участие на гражданите" е проект за промяна на управленския модел, съставен от гореописаните. Според него промените ще дойдат от граждани, които предоставят „солидни гаранции“, че ще оправят държавата. „Обществото ни се нуждае от промяна на управленския модел и оздравяване на отношенията между гражданите и държавата“ е основен извод на Братството. Тяхната основна мисия е „За отговорно управление с участието на гражданите“, сякаш партии, движения и организации са съставени от нещо друго, освен от граждани, добавя Димчев.

Промяна на управленския модел и оздравяване на отношенията между гражданите и държавата предлага Стратегическият съвет към президента

„Стратегическият съвет към Президента“ всъщност е вълнуваща група беловласи чичовци/дядовци, чиято основна цел е да говорят вместо Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за неща, от които нито те, нито той разбира. „Национална програма за развитие 2020“ е стратегически документ от близо 300 страници, чието изпълнение може относително лесно да се провери. Според Братството на почтените хора изпълнението му е пълен провал. „Визия за България“ е есе от 70-тина страници, изтъкано от клишета от типа на „трябва да се постигат максимални резултати“ и „имаме нужда от висококвалифицирани кадри“. Предложено е от почтената сестра Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и под него се е подписал екипът белокоси ДС съветници на президента, посочва той.

Вдигнатият юмрук е официален символ на Ротфронт – германската комунистическа партия – и представлява заявка за вземане на властта чрез сила и налагане на промяна на управленския модел. Изберете си сами продължение, уточнява продуцентът.

Терминологията на руменрадевите метежници/протестиращи/симпатизанти/отровняци е просто нещо, като самия президент на...

Публикувахте от Виктор Димчев в Вторник, 19 януари 2021 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
3896 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
чико

2021.01.20 | 14:42

1
На никой у нас няма угода . Тоя сигурно не знае че се оре и сее преди да се яде ,ама дава акъл . Държавата се разсипа от такива угодници на крадците . А нали беловласите са живели и патили повече , и те повече знаят как да излезем от тоя батак , който все повече ни кара да съжаляваме за соца. ,

2021.01.21 | 10:35

9
Еее, дявол да го вземе, поне малко познавам Нидерландия и запада. но това за получаване на жилища само защото имат деца си е пълна лъжа.
Стефанов

2021.01.21 | 10:31

8
Прочетох тирадата на "AZ" но като стигнах до "народовластие" разбрах че пихе човек фантазьир, който си въобразява че е новият Сенсимон. Другото написано съвпада и с моето разбиране.
Стефанов

2021.01.21 | 10:21

7
Чико, отдавна "беловласите" не се считат за мъдреци, защото сега има писмо и четмо, информация можеш да получиш от много места, и без да обиждам възрастните тяхната информация е също брадата.
az

2021.01.20 | 15:21

4
Има два основни модела на управление: Диктатура (тоталитаризъм, тирания, самодържие...) и Демокрация (република, народовластие...). В различните страни си има нюанси - понякога диктатурата не е пълна - понякога демокрацията има елементи от диктатурата. Все пак - ако имаш демократичен модел на управление и искаш смяна на модела - значи искаш установяване на диктатура! Не разбирам - защо ни е диктатура?! Не помните ли как завърши предишната диктатура в България?! Тотален срив на икономиката....

2021.01.20 | 14:56

3
В България не е имало Соц., а е имало диктатура на мутрите взели властта, избили и затрили интелигенцията. Соца бе в Западна Европа. Пример в Нидерландия всеки получава жилище и го преместват в по голямо като му се раждат повече деца като има право на избор за 2 района в близост до работата, но и здрави закони.

2021.01.20 | 14:52

2
Кой съжалява за сица. Само тези които цуцаха и определяха кой мое и кой да остане там долу в прахта. Аз чаках 10 години да мога да получа разрешение да си построя жилище, а бях с две деца. Дойде 10 ноември и след две години си купих жилище, автомобил и мога да си сменя работата когато си поискам.
Дона

2021.01.21 | 09:02

5
Социализъмът при нас беше от съветски тип и за това беше толкова уродлив! Когато на 9.09.44г. на власт идват неграмотни цървули без никакъв опит те ползват 100% наложения модел от Съветския съюз. В нито една държава от бившите соц. страни такъв модел не се приложи и за това след промените те бързо дръпнаха напред. Съветът при Радев е толкова нескопосан, че повече едва ли може да бъде. Е, как искате да напишат нещо свястно, след като самите те още си живеят с представите от миналия век. Вдигнати юмруци, архаични изрази, думи не казващи нищо съществено и т.н. Все едно слушаме резюме от някой конгрес без значение кой, защото се пишеше едно и също. Питам това ли е НОВИЯ МОДЕЛ? Това даже не трябва да се коментира, а само да се посмеем на акъла им. Има един израз, който ми допада и ще го напиша. По делата им ще ги познаете!
Смях

2021.01.21 | 09:40

6
Тоя се оля! То бива близане, ама това е прекалено и звучи смешно и нелепо!
Манев

2021.01.21 | 12:12

10
Всичко при вас е "близане", не можеш да имаш собствено мнение различно от вашето. И нали знаете кои се смеят без причина.
БРАВО

2021.01.25 | 15:36

11
Браво Димчев ! Браво !!!!!! Адмирации за това , което правиш !!!!! А наш Руменчо , дали не иска да прилича на Че Гевара ??? СМЕШНИК си е той ! ГОЛЯМ СМЕШНИК !!!!!!!!!!
Советский Гражданин

2021.05.13 | 22:42

12
Болхары, присоединяйтесь к Евразийскому Союзу !

Добави коментар

Водещи новини