Кметът на Бургас: Студентите са нашата надежда за добро бъдеще

  • 08 декември 2020 11:07

  • 166
  • 1
Кметът на Бургас: Студентите са нашата надежда за добро бъдеще
© Община Бургас

Студентите са нашата надежда за добро бъдеще. Това се посочва в поздравителен адрес на кмета на Община Бургас Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден към бургаските студенти по повод техния празник, съобщиха от пресцентъра на Общината.

„Пожелавам Ви да сте най-вече здрави, да продължавате да носите духа на свободната мисъл и да сте двигател на обществените процеси. Студентските години ще останат едни от най-хубавите в живота Ви. Затова се забавлявайте, но бъдете активни в учебния процес. Сега всички ние изживяваме трудностите, породени от пандемията COVID-19", посочи кметът.

Борисов за студентския празник: Днес повече от всякога имаме нужда достойни и образовани хора!

По думите му в тази ситуация най-силно се усеща нуждата от образовани и опитни специалисти, които да помогнат на обществото да излезе от кризата.

„Именно Вие сте нашата надежда, че градът и страната ни ще имат добри професионалисти, които да работят за доброто на хората. Следвайте целите си, борете се за тяхното осъществяване и посрещайте смело предизвикателствата на времето. Честит празник", се посочва още в поздравителния адрес.

Честит 8 декември, скъпи студенти! Пожелавам ви здраве, да носите духа на свободната мисъл и да сте двигател на новото...

Публикувахте от Димитър Николов в Вторник, 8 декември 2020 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
166 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НЕЕЕЕ, МИТАК НЕ

2020.12.08 | 12:37

1
СТУДЕНТИТЕ! КРАДЦИТЕ СА НАДЕЖДАТА ВИ ЗА ПО ДОБРО УТРЕ!!!

Добави коментар

Водещи новини