Кметът на Видин Цветан Ценков се срещна с Цвета Караянчева

  • 25 септември 2020 16:41

  • 540
  • 0
Кметът на Видин Цветан Ценков се срещна с Цвета Караянчева
© Община Видин

Кметът Цветан Ценков се е срещнал днес във Видин с председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, съобщават от общината.

Поводът за посещението на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в града е участието й в церемонията по връчване на дипломите на първия випуск на филиал Видин на Русенския университет "Ангел Кънчев".

На срещата е присъствал народният представител Владимир Тошев, областният управител Момчил Станков и заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова.

Община Видин започна рехабилитация на пътната мрежа в града

В разговора Ценков е изтъкнал стратегическото местоположение на Видин спрямо ключови европейски транспортни артерии, което е благоприятна възможност за икономическото развитие на общината и на Северозападния регион. Поставена е била и темата за газифициране на града.

В знак на уважение към госта Ценков е подарил картина от видински художник със символа на старопрестолния Видин - средновековната крепост "Баба Вида" и плакет с герба на Видин.

Председателят на Народното събрание е връчила на кмета плакет с изображението на сградата на Народното събрание. След срещата е организирана туристическа обиколка на културно - историческите забележителности във Видин.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
540 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини