Министър Кирилов се срещна с новия ръководител на политическия отдел в посолството на Великобритания

  • 29 юли 2020 13:25

  • 290
  • 2
Министър Кирилов се срещна с новия ръководител на политическия отдел в посолството на Великобритания
© МП

Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. се срещна днес с новия ръководител на политическия отдел в посолството на Великобритания г-н Кристофър Кимбър.

Двамата обсъдиха постигнатото в областта на механизма за сътрудничество и оценка, както и предприетите стъпки от българското правителство в борбата срещу домашното насилие.  Те бяха единодушни, че България и Великобритания ще продължат и занапред двустранното си сътрудничество и обмен на информация. 

Министър Данаил Кирилов се срещна с д-р Хелмут Палдер

На срещата присъстваха заместник-министрите на правосъдието г-жа Десислава Ахладова и г-н Евгени Стоянов, както и досегашният ръководител на политическия отдел в посолството на Великобритания г-н Том Хайнс.

Министър Кирилов връчи на г-н Хайнс почетен плакет на Министерството на правосъдието, като му благодари за съвместната ефективна работа.

Последвайте канала на

Novini.bg
290 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
новия ръководител

2020.07.30 | 00:29

2
информира ли кирилов, че няма западна държава, в която Бизнеса да се появява по телевизията и да поставя условия за изпълнение на правителството = МАФИЯ + КОРУПЦИЯ = БИЗНЕСА си има ДЪРЖАВА = ОСТАВКА
дано

2020.07.30 | 00:00

1
са му набили канчето уродливо

Добави коментар

Водещи новини