Министър Данаил Кирилов се срещна с д-р Хелмут Палдер

  • 27 юли 2020 19:00

  • 532
  • 3
Министър Данаил Кирилов се срещна с д-р Хелмут Палдер
© Министерство на правосъдието

Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. се срещна днес с бившия ръководен министерски съветник в баварското Министерство на правосъдието д-р Хелмут Палдер.

Основна тема на разговора бе предстоящия през ноември семинар, посветен за данъчните престъпления. Министър Кирилов поздрави д-р Палдер за тази инициатива и подчерта, че наказателноправната защита на обществените отношения, свързани със законосъобразното събиране и разходване на бюджетните приходи, винаги е била приоритет за българското правителство.

„Изграждането на Европейската прокуратура като орган, който трябва да защитава финансовите интереси на европейския данъкоплатец, беше приоритет и по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. и активните ни усилия в тази насока продължават с цел започване на ефективна работа на институцията от началото 2021 г.“, каза още министър Кирилов.

Данаил Кирилов: Искахме справедливост, сега тя не ни понася

Двамата се обединиха около извода, че благодарение на създадената преди повече от 20 години Постоянна междуправителствена комисия „България – Бавария“ и на активната роля на фондация „Ханс Зайдел“ са налице реализирани редица успешни проекти и семинари, които имат своя безспорен принос за ефективното осъществяване на съдебната реформа в България. Така сътрудничество между българското и баварското Министерства на правосъдието ще продължи да се развива успешно и занапред. В заключение министър Кирилов пожела успех на Германско председателство на Съвета на ЕС и изрази увереност, че въпреки кризисната пандемична обстановка, пред която е изправен целият свят, то ще постигне заложените си цели, съобщават от пресцентъра на министерството на правосъдието.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
532 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.07.28 | 08:36

3
БАРНИ БАРНИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ!
СТУДЕНТ

2020.07.27 | 23:52

2
╔═══╗╔═══╗╔════╗╔═══╗╔═══╗─╔╗╔═╗╔═══╗────╔═╗ ║╔═╗║║╔═╗║╚═╗╔═╝║╔═╗║║╔═╗║─║╚╝╔╝║╔═╗║────║─║ ║║─║║║║─╚╝──║║──║╚═╝║║╚═╝╚╗║╔═╝─║╚═╝║────║─║ ║║─║║║║─╔╗──║║──║╔═╗║║╔══╗║║╚══╗║╔═╗║────╚═╝ ║╚═╝║║╚═╝║──║║──║║─║║║╚══╝║║╔═╗║║║─║║────╔═╗ ╚═══╝╚═══╝──╚╝──╚╝─╚╝╚════╝╚╝─╚╝╚╝─╚╝────╚═╝
къде го намериха

2020.07.27 | 20:54

1
тоя смотаняк със самочувствие без покритие

Добави коментар

Водещи новини