Цветан Цветанов: Ще направя политически проект

  • 27 юни 2020 09:27

  • 7592
  • 41
Цветан Цветанов: Ще направя политически проект
© Novini.bg

Несъмнено премиерът Борисов ми пожелава успех за новия политически проект. Отношенията ни с Борисов не са никакви. Чухме се на рождения ми ден и Цветница. На неговия рожден ден му написах СМС, тъй като не ми вдигна телефона. Това заяви пред "Тази събота" по БТВ председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа

"Не съм имал достъп до спалнята на Борисов. Нямам и записи, не действам така. Не одобрявам подобни кадри", отговори Цветанов на въпроси за записите и снимките, за които се твърди, че са с Бойко Борисов. Председателят на Управителния съвет на ЕАЦС коментира, че има само един апартамент. 

Цветан Цветанов участва в онлайн среща за глобалните предизвикателства пред киберсигурността

"Човек трябва да вложи енергията си в нещо смислено и в интерес на обществото", допълни той.

"Вече не се гордея с ГЕРБ, защото отсъства това, с което партията започна. ГЕРБ вече няма тази енергия и доверие. Това сочат и срещите ми из страната. Правят се и ненужни законодателни промени", коментира Цветанов. 

Цветан Цветанов напуска ГЕРБ

"Искаме държавни бензиностанции, които ни връщат 25 години назад", заяви председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност. 

"Хората, които ме критикуваха за напускането на ГЕРБ, не са били в началото на основаването на партията. Тези хора искат политическа реализация на гърба на честните симпатизанти. Днес е много по-трудно да отидеш и убеждаваш за ГЕРБ. Не се водят разумни политики, а междуличностни битки", заяви Цветанов.

"Евро-атлантическият път на България е необратим. Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския застана зад инициативата "Три морета" - тя дава дигитална и газова сигурност", разкри председателят на Управителния съвет на ЕАЦС. 

ЕАЦС: Благодарим за интереса към конференцията “Инициативата "Три морета"

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че България отсъства от стратегическите проекти за бъдещето на Европа. 

"Това, което направих през последната половина и година е да мисля и анализирам. Подкрепата за мен след като напуснах ГЕРБ беше огромна. Ще направя политически проект, ще премахна грешките при структурирането на ГЕРБ. Тогава нямах опит, а имах енергия. Сега имам опит и енергия. В момента се обсъжда името на партията, през септември ще имаме Инициативен комитет", категоричен бе Цветанов.

Цветан Цветанов: Политически проект ще правя, когато му дойде времето

"Партията ще се финансира от дарения, заем и членски вноски", заяви председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност. 

Последвайте канала на

Novini.bg
7592 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар
Кристиян

2020.07.02 | 01:04

41
До онзи ден Цветанов беше начело на всичките възможно скандали в страната с подслушвания и апартаменти. Сега ще се прави пак на политик. Смях в залата.
Ani

2020.07.02 | 00:28

40
Този сигурно ще вземе Цветан Василев за министър на мвр, а Божков за спортен министър. Ще се съберат само лика прилика хора, които са крали, лъгали и завлачили страната ни. Цветанов трябва да е най-малко в ареста заради подслушванията на всички. Предполагам, че има записи и на Василев и Божков, но не ги е дал, защото са му платили доста парички.
Танкишев

2020.06.30 | 13:46

39
Интересно е кой точно ще финансира политическия проект на Цветан Цветанов. Не бих се учудил това да е банкера беглец Цветан Василев, който обра над 4 млрд. лева от пирамидата КТБ.
аве медия

2020.06.28 | 14:38

38
Абе вие медийни лизачи стига сте трели коментарите заради вас е държавта е на този хал
Нерегистрирани. Гост

2020.06.27 | 20:23

37
Васил от ничия земя си търси работнижи доячи, овчари, градинари. Кой мераклия да се обади на Нова телевизия. Очаквам ви на село, пловдивско и балкана родопите.
Хихи

2020.06.27 | 19:36

36
Новия бизнес в Бг,правиш партия и си живееш от субсидийка, болита К .Ако па вленеш в парламента и станеш подлога на управляващите кой като теб.
Тъпи

2020.06.27 | 18:09

35
Всички които правят политически проекти са за за собствени лични проекти

2020.06.27 | 13:42

34
Името на проекта ще е "Апартаменти за Цецо". Ще включва Черепа,Слави,Копейкин,Цветан Василев и няколко отрепки от ГЕРБ,люспи от БКП и малко патриоти за цвят.
Петко

2020.06.27 | 13:08

33
Цветане ,не гледаи Тръмп ,тои е търговец,тои продава .Ние какво продаваме ,за да спечелим НИЩО.Вие раздавате България като че ли е само ваша,не нее ваша. тя е на целия народ
много

2020.06.27 | 13:07

32
намирисва - не става

Добави коментар

Водещи новини