Дянков: Горивата не могат да поевтинеят

  • 07 април 2012 17:32

  • 2076
  • 14
Дянков: Горивата не могат да поевтинеят
©

Няма варианти на този етап да бъдат намалени цените на горивата на национално ниво.

Това обяви днес министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Вицепремиерът обяви, че е против това да отпадне биодобавката, както и от мораториум на цените. По думите му, всичко това са временни мерки.

Дянков заяви също, че няма възможност също така да бъдат намалени и цените на горивата.

Припомняме ви, че тази седмица се състоя среща между шефа на „Лукойл" и министърът на икономиката Делян Добрев, на която се обсъдиха различни мерки за намаляване на цените на горивата.

Последвайте канала на

2076 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Bai Kur

2012.04.10 | 11:16

14
Sled kato nqma monopol, zashto samo lukoil presustwa na sreshtata haha.Towa e edinstwenata durjawa w sweta na koqto monopolistkite firmi i kazwat kakwo da prawi.
Иванич

2012.04.09 | 11:29

10
Големи ливади сте туй форумците - не се усещате,че журналята са израли подходяща снимка от многото,за да ви гледат сеира как се пените, а и много добре знаете, че цената на горивото не зависи от правителството. А за големите заплати трябва голямо бачкане и то не какво да е, а ефективно.

2012.04.10 | 11:16

13
Ей смешник ,да ти имам акъла на тебе.................Недей дава акъли как се бачка,ние знаем кой как бачка в България,и извън нея..........половин Европа ги мързи да гледат малоумнико.Казвам ти го от личен опит,защото съм работил,и продължавам да обикалям и извън Европа. Българинът си работи много добре даже. А за горивата няма смисъл да коментираме-това правителство не можа да направи нищо реално за повишаване на стандарта-точно обратното.......направиха бедните още по бедни......Но е лесно да вдигнат цените-те затова само това правят,защото нямат достатъчно акъл и воля за друго.

2012.04.09 | 11:28

4
ефективно като администрацията ни? да си клатим краката като тях да прехвърляме топката от един на друг? или ефективно като да санираш жилището си с кредит като си безработен? мръшляк
Димитрова

2012.04.10 | 11:16

12
ОСПОДИН ДЯНКОВ,АКО СТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН-ГРЪМНЕТЕ СЕ.АКО СТЕ АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА-ВЪН ОТ СТРАНАТА. ФРИДМАНОВАТА ПОЛИТИКА НА ЧИКАГСКАТА ШКОЛА ПРИЛОЖЕНА В ЧИЛИ УНИЩОЖИ СТРАНАТА. ТОВА ЛИ ИСКАТЕ И ПРАВИТЕ ВИЕ ? ВСЯКО НЕЩО ИМА ПОСЛЕДИЦИ. ПОВЯРВАЙТЕ.
AJ4A

2012.04.09 | 10:13

1
Другарко Димитрова, много Ви е странна или по-скоро сбъркана логиката Ви!!!! Откога в България е възприето лица, гарантиращи максимални печалби за БОЛШЕВИШКИ, РУСКИ И ТЕМ ПОДОБНИ КОМПАНИИ да бъдат наричани АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ?!?!?! Нима ненакърнявайки интересите на фирма като Лукойл се нарича .... "слагачество" на САЩ????? Да сте чувала случайно, че Лукойл е ........ руска компания????? Така се слага Дянков на американците, че е оставил акцизите върху горивата в България да са възможно най-ниските за страна от ЕС, че да могат руските болшевишки фирмички да печелят повече отколкото подобни фирми печелят в Германия, Ирландия, Великобритания и още куп други държави от ЕС!!!! Освен това, Милтън Фридман е велик икономист и считам за крайно неморално да се петни името на един вече покоен велик икономист заради "рожба" на фондация Людмила Живкова примерно!!!! Монетаризмът на Милтън Фридман е наука, кояот за съжаление може да се използва и от ....... болшевишки карикатури, за да си гарантират колосалните печалби, но това не означава, че трябва да охулваме науката и нейния създател!!!! И понеже Дянков е подлога на САЩ, затова прилага псевдо-монетаризъм, чрез който държавата на макро равнище "насочва" паричните потоци къвм определени стопански сфери, които са пределно окупирани все от фирми на хора близки до властта, червени милионери, руски компании и тем подобни НЕПАЗАРНИ, а ПЛАНОВО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ТВОРЕНИЯ!!!! Преди да пишете простотии и да хулите името на велик икономист моля Ви, задайте си въпроса ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ЦЕНАТА НА БЕЗОЛОВНИЯ БЕНЗИН, след като се елиминира влиянието на акциза и ДДС-то, Е СЪЩАТА като във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЛЮКСЕМБУРГ и УНГАРИЯ и е ПО-ВИСОКА от цената на безоловния бензин в АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ, ЕСТОНИЯ, ИРЛАНДИЯ, ЛАТВИЯ, ЛИТВА, МАЛТА, ПОЛША, РУМЪНИЯ, СЛОВЕНИЯ И ФИНЛАНДИЯ!!!!! Отговори си първо на въпроса КАКВА Е СТОЙНОСТТА НА ПРОИЗВОДСТВЕНО-ПЛАСМЕНТНИТЕ РАЗХОДИ И НА ПРЕКИТЕ ДАНЪЦИ В ДЪРЖАВИ КАТО АВСТРИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ГЕРМАНИЯ, че да разбереш за какви колосални печалби на Лукойл и свързаните с нея фирми става въпрос ............. и тогава пак пиши КОЙ НА КОГО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ!!!! А Дянков, ако мен ме питат, само заради едно такова изказване трябва да бъде изхвърлен завинаги от политиката и от поста, който сега заема, защото от това му "изцепване" лъха или "слугинаж" в полза на руски интереси или пълна некадърност като държавник и Министър на финансите!!!!!
ПИЧА

2012.04.10 | 11:15

11
ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО... КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СВАЛИШ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА СЕ ВДИГА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА КАТО КОМПЕНСАЦИЯ И ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, ЩЕ СА ДОВОЛНИ!!! КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ВДИГНЕШ ЗАПЛАТИТЕ, ЩЕ НАМАЛИШ ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ...ТОВА Е АРИТМЕТИКАТА МОМЧЕНЦЕ МЛАДО И НЕОПИТНО!!!!

2012.04.09 | 11:29

9
kakto vie ni 4ukate sega ,taka 6te vi 4ukame i nie edin den...golemite tarikati,vsi4ko 6te si platite
Фокера

2012.04.09 | 11:29

5
Мамицата ти да еба скопен манаф мръсен кирлив шибалник

2012.04.09 | 11:29

8
izkefime na MAX
Хари

2012.04.09 | 11:29

7
Така щастливо се усмихва на снимката, сякаш съобщава много добра новина на българите. Пък защо да не се усмихва? Той персонално май никак не е засегнат от цените на бензина - лимузината му ще си има гориво в изобилие, каквато и да стане цената.
народа

2012.04.09 | 11:29

6
ами тогава ни направи заплатите 1500 лева и пенсиите на хората 1000 лева за да живеем като европейци .Това за вас е непознато .Вие умишлено ни направихте от бедни по бедни от работни безработни .Направихте ни да живеем като циганите-ден за ден .Ако това е живот .Щом си толкова отворен защо не си направиш заплатата 290 лева но няма да бараш от откраднатите милиони и да видим как ще живееш.Иначе как бензина в Русия е толкова евтин и там има какви ли не надценки но хората мислят за потребителите а не само Лукойл-банката на терб..Докато вие сте на власт нищо хубаво не ни очаква
ДОЛУ ГЕРБ

2012.04.09 | 10:41

3
Борисов има милион и половина гласоподаватели ,разделени на : 1. 500 000 - на клиентела ,включваща назначенци на работа в публичния сектор и техните семейства, както и фирми със съответния персонал ,зависещи пряко от клиентелата и нейните поръчки, лицензии, разрешителни и т.н.Това е половин милион финансово мотивирана социално икономическа база, коята е непоклатима в своята преданост към Вожда! 2.400 000 носталгици ,виждащи в Борисов прероденият Тодор Живков.Те също са непоклатими,независимо от нерадостното си съществуване.Който и да дойде ,тяхната си е все тая, поне да поддържат илязията , че живеят в онова време, когато храната беше евтина, а те бяха нещо.Тази група също е непоклатима.Както се казва - защо са ни пенсии и заплати, ще живеем със спомени ,другари. 3. 200 000 офицери и сержанти от запаса ,служили в МВР, КДС, МНО, не успели да се социализират в новите условия,които гласуват за твърдата ръка.Впрочем те се преплитат с горната група! Те също са твърдо, но не изключително твърдо, зад Борисов.Като вероятно опция за оттегляне на тяхната подкрепа е наблягане на патриотичната струна - АЕЦ Белене, турски АЕЦ,слугуване на Борисов на НАТО и американците и т.н 4. 400 000 фризьорки и шофьори, виждащи в Борисов нашто момче, което краде помия да храни прасетата си и копае картофи.Най - лесна група за разубеждаване, имайки предвид ниският интелект и съпътстващата с този интелект повишена емоциална лабилност.Те просто трябва да бъдат убедени ,че хладилникът и резервоарът са по - важни от телевизора. Та общо взето това е рецептата за съществуването но Герб и персонално на Борисов!
?

2012.04.09 | 10:22

2
Аве плюят ни в лицата както винаги и ние им се усмихваме .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини