ГЕРБ: Честито на коалицията БСП-"Атака"

  • 05 април 2012 14:17

  • 1452
  • 7
ГЕРБ: Честито на коалицията БСП-"Атака"
©

Искаме да честитим новото политическо генно инженерство в 41-ото Народно събрание, а именно новата коалиция между г-н Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, а повод за това е предстоящият опит, предполагам неуспешен, за вот на недоверие между социалисти и националисти.

Това каза на брифинг в парламента депутатът от ПГ на ГЕРБ Александър Ненков.

"Искаме да поздравим двамата лидери на тези партии с успешна, бъдеща и ползотворна работа. Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в подчерта, че очевидно вече няма нужда от архитекти на нови коалиции и опозиции, достатъчно е да се провежда принципна политика и те сами се самоорганизират. По различни теми се оформят най-различни коалиции, насочени срещу принципната политика на ГЕРБ. Различното е, че ние носим отговорност и вземаме решения, докато преди това е било само говоренето", посочи Главчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1452 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ГЕРП ?! (Коментар №3)

2012.04.09 | 22:57

7
Хахахаха :D :D :D Личи си кой е гласувал за тиквата
ГЕРБ - ДПС - СДС - Честито!

2012.04.09 | 22:57

6
Браво! Всички крадци на новото време на едно място! Тиквата, Феса и крадливия мангал Костов в анадолска тройка ! (двама мъже и още един по средата) :))) Честито :))) мутра, турчин и крадец... и се чудим защо не върви разделното събиране на боклука в България :D

2012.04.09 | 22:57

5
Нещастни са другарите в БСП - дори агент Сава ,не пожела да подкрепи агент Гоце за вота на недоверие . ( а как хубаво работеха заедно ,докато се трудеха в ДС)

2012.04.09 | 22:56

4
Nqma kak dostoen chovek kato Volen Siderov da podkrepq turkofila Borisov.Novata pro-turska koaliciq GERB-Dps.
До глупаците

2012.04.09 | 22:56

1
Като сме почнали с честитките.....хайде честито и на новата коалиция ГЕРБ-ДПС!!!

2012.04.09 | 22:56

3
Е,че си глупав то спор няма.Не си спомням някой от ГЕРП да кани ДПС,по какъвто и да е въпрос!!! Мангалите имат повече акъл от комунягите за да разберат,че с АЕЦ сме за фалит и явно си разбраха грешката от преди време. А Сидеров,това му решение ще го довърши като личност и партия!!
Даниела

2012.04.09 | 22:56

2
Абсолютно е така, не че досега нямаше задкулисни договори на Тиквата и Ахмед Доган и всички медии на Пеевски отдавна са проправителствени. Интересно ми, гербавите, сега какво ще кажат:) Това им беше главния мотив: Бойко- пича се бори срещу Доган,

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини