Карадайъ: Приветстваме идеята на прокуратурата за анализ на целия приватизационен процес

  • 12 февруари 2020 11:23

  • 578
  • 3
Карадайъ: Приветстваме идеята на прокуратурата за анализ на целия приватизационен процес
© Булфото (архив)

Приветстваме идеята на прокуратурата да се направи анализ на елия процес на приватизация. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по повод възложената на ДАНС от главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във пълна проверка на целия приватизационен процес.

В различни периоди на приватизацията са действали различни закони, но от друга страна обществото иска да знае всичко за приватизацията и е правилно. От тази гледна точка приветстваме идеята на прокуратурата да се направи анализ на целия процес на приватизация, заяви Карадайъ.

Главният прокурор възложи на ДАНС пълна проверка на целия приватизационен процес

Има много различни мнения и интерпретации на този процес. Така че ние от ДПС приветстваме тази идея, каза още Карадайъ.

Попитан дали има съмнителни сделки, председателят на ДПС заяви, че трудно може да каже и още повече, че не се дефинира понятието "съмнителни". По думите на Карадайъ прокуратурата трябва да се остави да извърши проверка.

Последвайте канала на

Novini.bg
578 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.02.12 | 15:09

3

Кара ,законите вие си ги измисляхте и си ги правихте за вас си за да ограбите даржавата .Нали ти беше дълги години председател на агенциата за след приватизационен контрол .В

????

2020.02.12 | 13:01

2

А,КАКВО ще кажете на "прокоратурата" за ПОТОПЕНИТЕ и продължаващото ПОТАПЯНЕ на МИЛИОНИ ЕВРО в Перник,примерно г-н Карадайъ?!

2020.02.12 | 12:24

1

Ти го приветстваш но знаешли че дпс ще остане без почитен председател,карайдъ.Доган от Софийският затвор ще командва.И ти ако си нещо съмнителен,отивай в село Борино да патуваш на стоп.

Добави коментар

Водещи новини