Карадайъ: Предсрочните изобори не са цел или самоцел, както и властта не е цел или самоцел за ДПС

  • 21 декември 2019 16:30

  • 1157
  • 4
Карадайъ: Предсрочните изобори не са цел или самоцел, както и властта не е цел или самоцел за ДПС
© Novini.bg (архив)

След Нова година ДПС ще поиска промени в работата на НСО.

Това заяви лидерът на партията Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в предаването "Годината" по Дарик радио. Повод станаха думите на държавния глава Румен Радев в същото предаване, че Ахмед Доган и Делян Пеевски не бива да ползват държавна охрана защото могат да си позволят да си осигурят сами. „Ние коли и техника сами си предоставяме на НСО от ДПС - и за господин Доган, и за господи Пеевски. Можете да проверите - колите са наши. Единственото, което се осигурява са заплатите, защото ние като партия няма как да плащаме заплати на НСО”, заяви Карадайъ.

Румен Радев: Не виждам промяната

Той допълни, че от партията ще внесат промени в закона за НСО. „Ние ще предложим трите институции – премиер, президент и председател на Народното събрание да бъдат охранявани, но не и техните секретарки, съпруги и съпрузи, портиерки, защото виждаме екскурзии и бутици с НСО да се организират”, каза Карадайъ. Другата промяна ще бъде съврзана с осигуряването на закрила на застрашени лица. тези, които могат да си позволят, ще осигуряват средствата за защитата си на НСО. Според лидера на ДПС думата на 2020 година ще е „рестарт” .

Ахмед Доган пред ДПС: В момента няма нито желание, нито готовност за предсрочни избори, но те са възможни

„Предсрочните изобори не са цел или самоцел, както и властта не е цел или самоцел за ДПС. За ДПС изборите или властта са инструмент за постигане на цели. Ние трябва да си определим приоритетите на страната и оттам нататък да търсим начин за постигането на тези цели. Тогава наистина  ще са необходими.”, каза още лидерът на ДПС 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1157 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.12.22 | 01:10

4

Този карадайъ не знае български, турски клоун

2019.12.21 | 21:37

3

Цел номер едно, вместо лидер лидерка и ще гласувам за вас

2019.12.21 | 18:31

1

Абе какво вие цел -вие си знаете.

ГЮУУР

2019.12.21 | 20:41

2

каква самоцел имате бе измет неземна !!!

Добави коментар

Водещи новини