"Атака" разкрива позицията си за вота на недоверие едва при гласуването

  • 24 януари 2020 10:31

  • 887
  • 1
"Атака" разкрива позицията си за вота на недоверие едва при гласуването
© Булфото (архив)

"Атака" ще определи своето отношение към вота на недоверие при неговото гласуване. Това каза независимият народен представител Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  по време на дебатите по вота на недоверие.

Той призова БСП да отговори на въпросите на "Атака" от неделя за санкциите срещу Русия, за признаване на геноцида по време на турското робство, за пенсиите и други.

Нинова към управляващите: Не лъжете перничани, че ще решите кризата за 45 дни

Хайде да не се лъжем, да не се заблуждаваме. Измислено е да има вот на недоверие поради много причини. Те са вътрешнопартийни за БСП. Предстои избор на председател. Целта е и свалянето на правителството, може би последен опит да има предсрочни парламентарни избори. Винаги, когато опозицията мисли за вот на недоверие, мисли първо да има ли, а след това по какъв пово, заяви Шопов.

Въпросът за БСП не е в Перник, за боклуците, за екологията, а да се свали ли това правителство и да вървим към предсрочни избори или да не се сваля и да продължи да изкара мандата си, посочи Шопов.

Той коментира и отказа на независимите депутати от "Атака" да участват в консултациите по вота на недоверие, които инициира БСП. Той заяви, че от БСП са дърпали депутатите от "Атака" за ръка и са искали да коментират вота на недоверие. За такива разговори за нашите важни шест гласа, си има ред. Г-жо Нинова, отправете искане до нашето централно ръководство. Не го направихте. Вие искахте сепаративно да разговаряте с всеки един от нас. Такава беше и политиката и на нашите колеги от ГЕРБ. Вие разсъждавахте. Те от "Атака“"толкова са ни набрали на това унижение, на което ни подложиха от ГЕРБ, затова че нарушиха баланса в Народното събрание. И вие не ни защитихте, каза още Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година .

Георги Марков: БСП искат пир по време на чума

Последвайте канала на

Novini.bg
887 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.01.24 | 11:55

1

Атака, долните,продажни, подлоги на Боко тиквата!

Добави коментар

Водещи новини