Марешки с коментар за избора на шеф на КПКОНПИ и партийната субсидия

  • 13 декември 2019 09:00

  • 735
  • 3
Марешки с коментар за избора на шеф на КПКОНПИ и партийната субсидия
© Булфото (архив)

Не употребявам алкохол и не пуша. Със сигурност не сядам и пиян зад волана. Това заяви лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в сутрешния блок на БТВ. Отговорът беше по повод хванатия да шофира с алкохол в кръвта евродепутат Ангел Джамбазки. 

"Когато издигнахме нашата кандидатура за шеф на КПКОНПИ, други кандидати нямаше. Имам съмнения за задкулисни договорки за избора на шеф на Антикорупционната комисия", допълни Марешки. 

"Симеон Найденов е добър юрист, но проблемът беше, че е неразпознаваем. Има много добри юристи в България, но все пак Цацаров е бил главен прокурор – това му дава много силна изява в медиите, много по-разпознаваем", каза още той.

Сотир Цацаров е новият председател на КПКОНПИ, следобед подава оставка като главен прокурор

Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 заяви още, че е разочарован от президента Румен Радев, който навремето подкрепяше.

"На практика президентската институция и мандатът на Радев са провал, защото не е независим. Нищо не се е променило за българите откакто Радев е президент. Нинова заяви, че президентът няма власт. Той има огромна власт", допълни Марешки.

"До последно от "Воля" гласувахме за 1 лев партийна субсидия. Управляващите и БСП си гласуваха 8 лв. субсидия, за да обслужват личните си и партийни интереси", разкри лидерът на "Воля".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
735 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
????

2019.12.13 | 09:23

1

"Другарю" Марешки,а Вие към кои Сте,към "опозицията" или към "управляващите"?! А,може би Сте само към ЛАПАЧИТЕ!? КЪДЕ Сте Вие,и какво правите ТАМ?!

Реалист

2019.12.19 | 18:18

3

Марешки разби картела на горивата,продава бензина и дизела на 25-30 стотинки по-евтино.Само това да е направил,ще остане в сърцата и умовете на хората.

2019.12.13 | 09:41

2

Браво Марешки,президента е едно голямо нищо

Добави коментар

Водещи новини