Вежди Рашидов: Цацаров демонстрираше надпартийност

  • 11 декември 2019 11:04

  • 265
  • 0
Вежди Рашидов: Цацаров демонстрираше надпартийност
© Булфото

При избора на председател на КПКОНПИ трябва да се избегнат политическите многословия. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов по време на дебатите за избор на председател на КПКОНПИ.

"Аз не съм юрист, ще бъде много кратък. Ще бъда кратък за това, че трябва да ви уведомя, че никога, бил съм 8 години министър, не сме работили толкова добре като партньори с българската прокуратура, както работихме с г-н Цацаров", каза Рашидов. По думите му особено, когато става въпрос за темите за нелегалния трафик на културни ценности и фалшификатите. "Днес е хубаво да се избегнат политическите многословия, защото отклоняваме темата.", заяви още Рашидов.

ДПС ще подкрепи кандидатурата на Цацаров за председател на КПКОНПИ

Според него става въпрос за избора на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за председател на КПКОНПИ. "Всички сме свидетели на професионалните качества на г-н Цацаров. Ако трябва да бъдем откровени, трябва да кажем, че докато той беше главен прокурор, той демонстрира надпартийност", заяви още Рашидов.

Нинова: Няма да подкрепим нито един кандидат за шеф на КПКОНПИ

Последвайте канала на

Калина Христова
265 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини