Каракачанов за новия шпионски скандал: Случват се такива неща

  • 30 октомври 2019 16:41

  • 1134
  • 4
Каракачанов за новия шпионски скандал: Случват се такива неща
© Кадър: Нова телевизия

За мен оценките от тези избори са добри. Генерално погледнато, днес имаме 235 общински съветници, което е с почти двойно в сравнение отпреди четири години, когато имахме около 125 съветници. Това заяви в студиото на ''Плюс-минус'' по Нова телевизия вицепремиеърт и лидер на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

,,Да, резултатът в София е по-нисък от очакванията, които имахме, но реално погледнато имаме четирима общински съветници, въпреки че очаквах, че ще бъдат петима или шестима. Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – изнесе кампанията за евроизборите по един блестящ начин и той е един от най-уважаваните политици у нас, поради което не смятам, че се е износил. Мога да кажа, че ВМРО проведе една позитивна кампания, която за жалост не проработи'', посочи Каракачанов и допълни, че по време на балотажите ВМРО ще гласува за кандидатите на ГЕРБ, бидейки техен коалиционен партньор.

,,На местата, където сме срещу ГЕРБ, ще ги апелирам да не забравят, че тези избори са само едно състезание и да не го превръщат във война. В крайна сметка ние сме партньори'', напомни вицепремиерът.

,,Очевидно Волен Сидерон е решил, че вече няма с какво да бъде полезен като народен представител и е решил да бъде полезен като общински съветник в София'', коментира той гласуваната днес оставка на лидера на ''Атака''.

На въпрос за поредния шпионски скандал у нас вицепремиерът отвърна, че ''подобни неща се случват''.

,,Подобни неща се случват. Дипломацията е едно от основните прикрития на разузнаването'', посочи той и добави, че не очаква отношенията ни с Русия да се влошат.

Накрая Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността сподели мнението си, че политиците в Скопие се държат като евразийски политици, а не като такива, които претендират за еврочленство.

Последвайте канала на

Novini.bg
1134 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Един

2019.10.31 | 09:03

4

Поне е много по-интелигентен, умен и начетен от вашия Вожд! Ако някой иска да подражава на друг, нека да е заради ценни и истински качества, които от ден, на ден са все повече дефицит!!!

Продажник

2019.10.30 | 18:05

3

Си прасчо, ма путя ще те направи на каварма! Рашистки грухчо!

Патриот

2019.10.30 | 17:47

2

ДА ДОЙДЕ КАРАКАЧАНОВ ДА СИ СЪБЕРЕ ВЕРСИИТЕ В ПЕЩЕРА. НЕГОВИЯТ КАНДИДАТ ОБЕЩАВАШЕ НА ЦИГАНИТЕ ДА ИМ РАЗШИРЯВА КВАРТАЛА И ДА ИМ ОЗАКОНЯВА КЪЩИТЕ. СЕГА ДАЖЕ И БСП ПОДКРЕПИХА. БОКЛУЦИ.

2019.10.30 | 16:50

1

МЕНТЕ- ПАТРИОТА @!

Добави коментар

Водещи новини