Каракачанов: Протестът на "Орлов мост" е незаконен, тези хора си играят с нервите на софиянци

  • 24 октомври 2019 18:00

  • 7
  • 15
Каракачанов: Протестът на "Орлов мост" е незаконен, тези хора си играят с нервите на софиянци
© Булфото (архив)

Това, което се случва на Орлов мост е незаконно. Дойдох за 40 минути до вашето студио, а нормално го правя за 10-15 минути. В нашата държава има закони за митингите – когато искаш да правиш протест трябва да пуснеш уведомителен документ към Столична община. Първият, който е подал такъв документ, получава правото на даденото място да протестира. Другите получават предложение за втора свободна локация. Това заяви вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в предаването “Лице в лице” по БТВ.

Коментарът бе по повод протеста на "Орлов мост" срещу кандидатурата на Иван Гешев за нов главен прокурор.

"Полицията си върши работата. Полицаите имат връзка с организаторите – тези лица сами са се посочили в уведомителния документ. Така и полицаите разпознават, кой за кое мероприятие е", каза още той.

"Играейки си на демокрация, си закриваме очите когато някой си прави своеволия. Тези хора на "Орлов мост" си играят с нервите на софиянци. Сега гражданите висят с колите си по часове. Ако Джамбазки стане кмет, подобни безобразия няма да има – няма да има незаконни протести. Законът е еднакъв за всички. На този незаконен протест е бил и един кандидат за кмет, за да си прави ПР, а трябва да брани закона", допълни министърът на отбраната.

“Винаги когато има състезание с един кандидат има съмнение. Нито парламентът, нито правителството могат да се намесят. Работил съм с Гешев по случая с убитата Виктория Маринова. Имали сме и общи делови разговори с премиера. Не мога да оценя кой как разбира от право, изглежда ми активен и жизнен. Ако процедурата е спазена всичко е наред. Въпросът е защо няма други кандидатури, но това не зависи от нас”, разкри Каракачанов.

“14 души мигранти са намерени, скрити в таксиметрови коли. А за трагедията с камиона в Есекс – българската следа е само с регистрацията на колата. Каналът не е минал през България, това е категорично”, коментира криминалните теми вицепремиерът.

"Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обича театъра. В нощта на предишните местни избори той нахлу в НАТФИЗ. Явно след това е вземал курсове. Има с какво да се занимава явно, за да си подаде оставката. Малко ми намирисва на предизборен театър", заяви той по темата за оставката на лидера на "Атака" и призива му за оставката на Джамбазки.

"Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – бие по избори, а като общински съветник имаше изключително ползотворна дейност. Той излага правилни тези, например по темата за циганските гета. Гетата трябва да се разчистят и да се върнат на общината. Тези хора трябва да се интегрират, но това няма да стане в землянките по гетата", завърши Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
7 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
хи

2019.10.25 | 14:00

14

Няма по голямо забавление от това да чета коментари по адрес на качанката

рвяедфвя

2019.10.27 | 01:21

15

как протест в подкрепа на закона е незаконен

2019.10.25 | 09:45

13

Джамбаски ще стане кмет когато цъфнат налъмите !

2019.10.25 | 09:30

12

Агент Иван !! Мръсник !

ХА ХА ХА ХА

2019.10.25 | 09:29

11

МЕНТЕ - ПАТРИОТА пак се осра

хари

2019.10.25 | 05:25

10

доносник

Off

2019.10.24 | 20:08

9

Няма много да му спадне шкембето, ако походи малко пеш. Тъкмо ще види хората отблизо.

Тоя пък

2019.10.24 | 19:56

8

Тоя шкембе войвода за пръв път ли вижда протести. Щом е на власт без протести. Защо не отиде във Франция или Испания да каже на жълтите жилетки как се протестира да му смачкат канчето.

2019.10.24 | 19:31

7

Всеки има право на гражданска позиция в подкрепа или против,това е демокрацията

Ти

2019.10.24 | 19:23

6

Каракачанов и твоя пумияр Гешев сте боклуци!

???

2019.10.24 | 19:21

5

Как е възможно,хора като тоя и приближените му ,да стигнат до такива държавни постове,само във БГ ,бати падението

Добави коментар

Водещи новини