Приеха оставката на Волен Сидеров. Вижте първите му думи

  • 30 октомври 2019 09:40

  • 18733
  • 32
© ПП Атака

Парламентът прие оставката на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като народен представител.

Гласуваха 166 народни представители - 149 бяха "за", 9 "против", а 8 се въздържаха. Припомняме, че лидерът на "Атака" депозира оставката си във връзка с участието си на местните избори.

"Павлова напуска, за да отиде на добре платена банкерска работа. Аз напускам, защото дадох дума и си я спазвам. Жалко и много безпомощно е ръководството на парламента, за да не ми дадат възможност да изкажа причините за напускането си. Безпрецедентно е, че Емил Христов не ми даде думата. Това остава за сметка на НС", заяви Сидеров пред журналисти след приетата му оставка, предаде репортер на Novini.bg.

"Поканих моя опонент тогава Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, да постъпи като мен и да подаде оставка като евродепутат. Той не го направи, а с това доказа, че няма чувство за чест. Той измами избирателите. Това е той, но повече няма да го коментирам", допълни лидерът на "Атака".

"Този парламент придобива все по-антибългарски характер. Това стана при гласуването за самолетите за 2 милиарда лева. Първата страна, която приема да плати сделка за нещо, което още не е произведено. Имаше и поръчение от чуждо посолство, за да премахнат “Атака”. ГЕРБ мълчаливо се съгласи на тази политическа разправа, участват и от ВМРО. Очаквам друго гласуване на НС, когато ще се приеме в България да се разположат американски противоракетни установки срещу Русия. България ще е пионка на едни бъдещи военни действия. Радвам се, че няма да присъствам дори физически на това гласуване. България е “клекнала” срещу това чуждо посолство", коментира още той.

"Да, вероятно ще се възползвам от това да вляза в СОС. Там има доста далавери за разкриване. Обещавам интересни сюжети. Партия "Атака" има по-добро постижение от ГЕРБ в Столичния общински съвет. 2015г. имахме двама общински съветници, сега положението е същото. ГЕРБ имаха 30, а сега имат 27", заяви Сидеров.

"Ще има дела срещу Маринов, Каракачанов и полицията, за случката пред "Арена Армеец". Ще водя дела срещу преките виновни и МВР за материални щети. Нямаше смисъл да не допускат мен като кандидат-кмет, но застъпниците ми да. Въпреки подправянето на протоколите, пак не успяха да бутнат "Атака". ВМРО участва е това. Да не подценяваме и гласовете на гей-общността, която застана зад Джамбазки”, съобщи лидерът на "Атака".

"Има договаряне между Фандъкова и Манолова. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на щеше да направи листа, ако искаше да направи промяна в София", каза още той.

“Питайте ГЕРБ дали сме още коалиционни партньори”, отговори Сидеров на журналистически въпрос.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
18733 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар

2019.12.02 | 11:21

32

Е, време беше да спре да се излага този човек, преди хората се връзваха на повечето му расистки, хомофобски и прочие селски "революции", ама простотията писва... Да се занимава с нещо полезно като всеки нормален възрастен човек.

СДСидеров

2019.10.30 | 11:43

21

най-после осъзна че не става за нищо и отива да се отдаде на секс с Деница Гаджето, обаче Тиквата още не може да схване колко е прост и противен на народа, явно бай Мето Пожарникаро го е бил все у главата, та мисловните процеси са си останали забавени.

дЖеси Жуката

2019.10.31 | 19:14

31

Гаджето на Волна Сидерова е Десислава Чуколова!

потната цомба

2019.10.31 | 09:01

30

на сидерчо му мирише устата на гумна...

Стоев

2019.10.31 | 08:26

29

Браво, те това е достоен политик. Рече и го направи. А путето Джендераски измами избирателите и сега отива пак да си лапа по 15 000 € месечна заплата. Позора е за ВМРО, които освен на цигански, този път се опряха и на ЛГБТ вота.

Коксал Баба

2019.10.30 | 19:32

28

Нее, сега кой ще ни разсмива ,кой ще прави шоу ?Вместо да ви е кофти че си тръгва един голям комик вие се радвате ...

Волен Сидеров:

2019.10.30 | 13:38

27

Аз разбрах, че съм седесарски боклук и напускам Парламента, айде и вие мутри.

Монтафонът от Банкя

2019.10.30 | 13:35

26

може да е спокоен, седесарят Заголен (отзад) Сидеров вече няма да го обижда публично, да го нарича Тибетски як, Бостански плод и други такива истини.

Посолството на комунситически Китай -

2019.10.30 | 13:32

25

перлата на София, пример за стил, сдържан лукс, финес и красота във всички детайли. А нас ето такива зaдници като СДСидеров ни превърнаха в африканска държава в Европа.

Крум Усаински-Крупник

2019.10.30 | 13:10

24

Цървули!!!Поредното поръчково представление от Продажният Долен Волен Педерунгел!!!Рубладжията Псевдопатриот и Антинационалист,Златният Пръст на ДПС и Патерицата на БСП,Комунето-Агент-Доносник и Рускенефска Подлога,продължава с театралните си постановки,обслужващи Москва!!!Никой вече не вярва на този продукт на ДС и лично на Ахмед Доган,който е прекият създател на "проекта АТАКА"!!!Ура и Слава!!!

к

2019.10.30 | 12:51

23

Леле, тоя червения трол нещо се е отприщил. Премийки ли обеща Решетников?
А Болен за какво натибългарско говори, като той за рубли работи и за чужди интереси се грижи. Крадеца вика дръжте крадеца!

Добави коментар

Водещи новини