Радев: Приятелството и доверието са най-големият капитал на двустранното сътрудничество между България и Япония

Приятелството и доверието са най-големият капитал на двустранното сътрудничество между България и Япония и са здрава основа за тяхното развитие в бъдеще, за още по-активно партньорство в икономиката, културата, науката и образованието.

Това заяви президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по време на интронизация на император Нарухито в Токио, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. По думите на президента през 2019 г. "заедно отбелязваме и три годишнини в нашите отношения – 110 години от първите двустранни контакти, 80 години от установяването на дипломатически отношения и 60 години от тяхното възстановяване".

Коментари

 1. 2019.10.23 | 01:44

  Парцал и парцалана

 2. 2019.10.22 | 19:50

  СУПЕРРР СА ! Горд съм с президентската ни двойка ! Една от най - снилните и красиви в целия свят ! Не са като тлъст и смешен самотен шопар , не са като смешен джендър или ирландска пастирка или фурнаджийска лопата като пребоядисания Първаноглу , не са като някое неизвестно адвкоктче с первезни наклонности ! БРАВО на ген. РАДЕВ и избраницата му !

  1. 2019.10.22 | 22:55

   Ти за мода ли говориш ? Голяма са двойка, ама истинска. Когато почнем да избираме лидери ша по тръгнат нещата, иначе модата няма лош нека си е има.

 3. 2019.10.22 | 19:56

  Зависи какво разбираш от красота

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет