Владислав Горанов ще участва в годишните срещи на Световната банка и МВФ във Вашингтон

Министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва ще участва в редовните годишни срещи на Съветите на управителите на Групата на Световната банка и на Международния валутен фонд (МВФ), които ще са в периода 18-20 октомври 2019 г. във Вашингтон, САЩ. Това съобщи пресцентърът на финансовото министерство.

Министър Горанов, в качеството си на управител за България в организациите от Групата на Световната банка, е начело на българската делегация, в която влизат също управителят на Българската народна банка (БНБ) и управител за България в МВФ Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г., подуправителят на БНБ и заместник-управител за страната в Световната банка Радослав Миленков, както и представители на МФ.

В рамките на форума българските делегати ще се срещнат с висшите ръководни екипи на МВФ и на Световната банка, с представители на международни финансови институции, на инвестиционни и централни банки, пише в съобщението.

Коментари

  1. 2019.10.20 | 11:20

    Добре ограбваш страната ,господарите ти ще са доволни

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет