Борисов: На нас с Горанов ни е по-лесно да не даваме и предпочитаме и да не взимаме

  • 28 август 2019 12:43

  • 2441
  • 6
Борисов: На нас с Горанов ни е по-лесно да не даваме и предпочитаме и да не взимаме
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г присъства на церемонията по рестартиране работата на стадион „Христо Ботев“, в град Пловдив.

Днес помогнахме на Арда (Кърджали), за първи път са в А група. В един смесен регион са, където е хубаво хората да си остават по родните домове, да развиват спорта.

Днес от Министерски съвет изпълнихме този ангажимент към тях, заяви премиерът Борисов.

На нас с Горанов ни е по-лесно да не даваме и предпочитаме и да не взимаме, каза Борисов по време на церемонията.
Той обаче подчерта, че щом строителите напреднат и види как върви строителството в Пловдив, ще помогне.

"Строителите да се стягат да работят. В цял свят собствениците президентите, които управляват клубовете строят стадиони, но ще помогнем. Ще помогнем, но като ви видя, че напредвате. И на вас, и на Локо Пловдив. За да е толкова силен “Ботев”, трябва да има и толкова силен Локо (Пловдив). Не се бийте и си пазете игрищата", посъветства премиерът.

Министърът на спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във зпожела успехи и победи, и заяви, че се надява следвашата година да бъде прерязана лентата на стадион "Христо Ботев".

Освен официалните лица, към събитието се присъединиха фенове на Ботев (Пловдив).

Стадионът ще бъде лицензиран от УЕФА.

След церемонията премиерът не отказа да се снима със симпатизанти, дошли на церемонията.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2441 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Левски

2019.08.28 | 14:13

6

А по догодина топки

Въййй

2019.08.28 | 13:10

2

То си ви личи на вас ,че обичате да вземате. То за тва и хората напуснаха България ,пък ти си говори ,че безработица нямало и всичко било шест. Вярвай си Боко,лошото е че всичките ти лъжи ще лъснат и народа ще плаща пак

Е, много мрънкате

2019.08.28 | 13:38

5

А при всяка дума правителството слага "Влади"! Бре, този Влади, то задушевност, то единство на "дух и материя". Ние с Влади, Влади дава, Влади знае... Защо сега само той? Забрави ли се, на почивка ли е Мееентата! Много липсва с фарисейщината си. Хеле, като рече, че баш сега е моментът България (била най-стабилна сега!) да плати изцяло 8-те още неначертани US тенекета 4 (четири ) години предварително.
Народът плаща! Щом може! Щом иска!

2019.08.28 | 13:37

4

Пак се исра неподготвен боянския шопар .

Ей лайнар

2019.08.28 | 13:09

1

Ей Бойко тъ.пако пр.ост , стадионите са на общините , тоест на държавата . Тя трябва да строи стадиони и в частност ти гов.едо нагло , ясно ли ти е!

Ей лайнар

2019.08.28 | 13:12

3

по един стадион на всеки мандат след 1989 да бяхте строили , а не да крадете и с гъ.зовете си , сега всички големи градове щяха да са с модерни стадиони, а не полусрутени гробници.

Добави коментар

Водещи новини