Румен Петков: В България няма енергийна мафия

  • 20 март 2012 07:43

  • 927
  • 4
Румен Петков: В България няма енергийна мафия
©

Решението за оставките на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование най-вероятно е взето от министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Това каза в сутрешния блок депутатът от Коалиция за България и  бивш министър на вътрешните работи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Когато аз подадох оставка като министър на вътрешните работи, срещу системата имаше много тежка агресия, а аз хвърлих много работа да я променя. Тогава информирах Изпълнителното бюро на БСП, както и премиера Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, и президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, като посочих съответните мотиви. Не искам да коментирам ГЕРБ, защото там нещата очевидно са доста по-различни, отколкото в една демократична партия като БСП. Явно там решенията се взимат еднолично", заяви Петков.

Той определи поведението на правителството по отношение на АЕЦ "Белене" като "голяма глупост, защото по този начин се разклаща енергийната сигурност на България". Не бих казал, че има енергийна мафия в България. Стремежът да се фокусира вниманието на обществото върху един сектор и той да бъде очернен е типичен за нас. Имаме чуждестранни инвеститори в "Марици"-те, означава ли, че те са мафия? Не знам защо беше поискана оставката на икономическия министър, но очевидно не е заради форума в Катар, това са детски приказки", категоричен бе депутатът от левицата.

По повод оставката на зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза, че по сектора на сигурността в последните три години са нанесени няколко удара, като бюджетите на службите за сигурност постоянно се редуцират, съкращават се и голям брой хора. Той посочи, че с тези мерки ще се свие възможността на службите да работят с агентурния апарат. "ДАНС е поставена в изключително трудно положение и много от напусналите си тръгнаха с обида. Иван Драшков е изключителен професионалист, и това го знаят и сегашните управляващи. Според мен той си тръгва, за да защити професионалната си чест. Той е нужен на държавата и оставката му не биваше да бъде приемана с лека ръка", каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

 


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
927 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.03.20 | 19:44

4
ходи да го лапаш на сопола бе травестит мръсен

2012.03.20 | 19:44

3
Мафийота казва че няма мафия....

2012.03.20 | 19:44

2
Стига ни занимавахте с червените крадци! партията вече не е народа!
.

2012.03.20 | 19:44

1
Мафиот ни убеждава че енергийна мафия няма :) як парадокс. Поне някой друг да го беше казал..

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини