Зам. - председателят на ДАНС Иван Драшков е подал оставка

  • 16 март 2012 08:56

  • 1579
  • 1
Зам. - председателят на ДАНС Иван Драшков е подал оставка
©

Тръгвам по магазините без камери и фотоапарати, защото така съм наредил, заяви в интервю за "Денят започва" по БНТ министър - председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По думите му, независимо какво се казва, той ще тръгне с листче по магазините, за да види наистина какви са цените, тъй като водещата новина във всички емисии и агенции е цената на яйцата.

Относно скандала "Хохегер", Борисов заяви, че той не е от интерес за страната. Когато обаче водещата го попита защо така е станало, че скандалът се е обърнал срещу ГЕРБ, Борисов побесня и заяви: "Вие изобщо чувате ли се какво говорите?"

Във връзка с бонусите, Борисов каза:  "Върнахме парите срам не срам и сега очакваме от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от до министрите и зам. - министрите на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да върнат също милионите.

Буквално минута преди края на интервюто Борисов се изпусна, че днес следобед ще подпише оставката на зам. - председателя на ДАНС Иван Драшков. На въпрос от водещата каква е причината за тази оставка, премиерът заяви, че няма време и колегите й се сърдят вече. След кратък спор между журналистката и Борисов за това дали има време интервюто да продължи, водещата му заяви: "Ясно е, че вие чувате само това, което ви изнася", а  премиер отново я финтира и не отговори на въпроса за оставката на Драшков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1579 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2012.03.16 | 10:37

1
http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини