Проф.Константинов: Това ще са най-скъпите избори у нас

  • 04 септември 2019 07:33

  • 824
  • 7
Проф.Константинов: Това ще са най-скъпите избори у нас
© кадър - БТВ

Това са най-скъпите избори у нас. Вдигнаха се заплащанията в секционните комисии, а те са гръбнака на изборния процес. Материалите в Столична община ще бъдат приемани на три места. Това заяви проф. Михаил Константинов, председател, Съвет на директорите "Информационно обслужване", в ефира на бТВ.

По думите му са вдигнати и парите на полицията. "В момента се намираме в ситуация на повишена терористична опасност, а нашата полиция се справя много добре", уточни той и добави, че под терористична опасност се визира и това някого да извади нож и да започне да коли.

"Едната зала, която ще използваме ще е Арена "Армеец", проучваме кои ще са другите две", категоричен е Константинов. Той заяви, че на места ще има 5 вида избори. "Не съм сигурен, че всички българи могат да гласуват машинно. Това го има само в половин Белгия, в Европа го няма.При нас има още един дефект - машинно и хартиено. После се смесват двата вида и става ужас. Един машинен глас струваше 50 лева на последните избори", каза още той.

Попитан дали ще бъде оспорвана битката за София, той заяви, че се надява да не бъде. Що се отнася до конфронтацията между премиер и президент, Константинов заяви, че тя е много вредна и не познава човек, който да я одобрява.

Последвайте канала на

Калина Христова
824 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ррр

2019.09.04 | 10:14

7

Изборите скъпи, заплатите евтини. Пари има само за крадене и далавери. Няма за здравеопазване и образование, както и за много други нужди. Заспал народ и овча държава...

Изкyкypигал седесароид

2019.09.04 | 09:25

6

Прeлива от мoзък и за това го прeдлага по мeдиите, кyх професор, получил титлата си с рабoлепиe и лизанe на мутро-седесарски зaдници, а не със знания в някаква област.

Уфффффф....

2019.09.04 | 09:14

5

...пааак ли тоя дъртак-специалист по всичкология и фъфлещ с булдожката си физиономия простотия,след простотия...!Алооо...ТВ,няма ли други хора да каните в студиата си...,тоя ни втръсна...,като Т.Ж. навремето...-несменяем десетилетия наред...

Ще ги отгладуваме заради Мая

2019.09.04 | 09:14

4

и всички честни, неопетнени и незамърсени със СДС, добри хора, които искаме за кметове. Губим милиарди всяка година и ставаме все по-бедни и болни заради СДСвинята от Банкя, ще се пожертваме и за достойните, патриотичните, честните, без значение на вероизповеданието им.

2019.09.04 | 09:13

3

Този герберски боклук и разбойник ,кога най-после ще спре да занимава аудиторията с неговите глупости и манипулации и лъжи .Помияр и долна подлога мръсна

Боби

2019.09.04 | 08:50

2

Какъв тероризъм бре ние сме толкова зле,че даже и терористите не ги интересуваме!

Stamatis

2019.09.04 | 08:47

1

Ох този като жените на пазара, вечно всичко знае, вечно дава високопарни мнения!Много досадени самовлюбен!Иначе е доста наточен за някое топло местенце, както беше преди........

Добави коментар

Водещи новини