Започна Осмата сесия на 44-тото Народно събрание

  • 04 септември 2019 09:09

  • 370
  • 1
Започна Осмата сесия на 44-тото Народно събрание
© Булфото

Започна Осмата сесия на 44-тото Народно събрание.

Новата сесия бе открита с химна на Република България и на ЕС.

 

Старт на сесията даде председателя на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, която напомни, че тя няма как да не премине под знака на местните избори, които са на 27 октомври.

„При предизборна обстановка страстите се нажежават, а парламентарната трибуна често се използва от народните представители. Надявам се, да запазим все пак добрия тон, защото всички представляваме българския народ“, заяви Караянчева.

„Нека да покажем, че НС е отговорна институция“, призова депутатите тя.

 

„След два дни ще отбележим Съединението на България (6 септември). Това е дело, което е извоювано от целия български народ. Днес в публичното пространство  често се чуват гласове, че нямаме ясни приоритети, но моето убеждение и това на партньорите ни е, че България е страна с голямо развитие“, каза председателят на 44-тото НС

„Предстои ни дълъг път, за да има утре богата и стабилна България“, завърши още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Програмата на парламента за 4-5 септември предвижда по предложение на "Обединени патриоти" депутатите да обсъдят на първо четене законопроект за допълнение на Закона за данъците върху доходите на физическите лица. В нея е и прекратяване на пълномощията на народния представител от "БСП за България" Иван Генов.
В дневния ред е второто четене на промени в Закона за измерванията, първото четене на изменения в Закона за електронните съобщения и Годишният доклад за младежта за 2018 г.
Утре се предвижда парламентът да разгледа ветото на президента върху промените в Закона за военното разузнаване. След това депутатите ще обсъдят на първо четене два законопроекта за изменение на Закона за лова и опазване на дивеча. В четвъртък от 11.00 часа е насрочен парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Десислава Станева
370 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Началото на поредния позор

2019.09.04 | 09:18

1

на хилядолетна нация, водена от велики царе-патриоти, от духовни гиганти, от страшни за враговете ни ханове, а сега от криминалната банда от тъпи Костово-Тикво-Цветанови мотики, направили ни за резил пред останалия свят. Долу синята измет от властта, да си върнем Родината.

Добави коментар

Водещи новини