Симеонов: Българите показаха червен картон на туризма ни и отидоха в тъпата Гърция

Разбира се, че коалицията Обединени патриоти продължава да съществува, просто е намалила състава си. Основните активности на ''Атака'' бяха да руши коалицията, да иска оставки, да оспорва решения в коалицията и непрекъснато се противопоставяше на решенията в пленарна зала. Въобще всякакви дивотии вършеха през последните две години. Това заяви лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в студиото на ''Плюс-минус'' в ефира на Нова телевизия.

По думите му Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа беше отстранен като председател на ПГ на ОП, защото не идваше на работа.

На въпрос дали би станал председател на групата в парламента Симеонов отвърна, че няма властови амбиции, нито иска да коментира "Нероден Петко''.

Относно оставката на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев лидерът на НФСБ отбеляза, че това е въпрос на лично решение и не е трябвало от БСП да искат от него да дава обяснение в Народното събрание.

,,Той е подал оставка и смятам, че има право на достойно оттегляне от поста, който е заемал. Това с даването на обяснение, което бе поискано от БСП, беше грозно, те искаха да се изгаврят с него'', коментира Симеонов.

,,Горките, само се пържат в момента. Ясно е, че нищо няма да установят'', отговори той на питане за временната комисия в парламента, която трябва да анализира пробива в НАП.

,,Такъв е моделът на поведение на мен и на моята партия - елементарен. За мен е важно нещата да се казват в очите, да се поставят ангажименти и да се изпълняват. За мен всяка една поставена цел трябва да се изпълни. Успял съм да изградя мостове към българските общности в чужбина, успял съм да помогна на отделни бизнеси, в това число и покрай Закона за шума, благодарение на който сега хората могат да отидат на почивка и наистина да си починат. Моята цел е била българският туризъм да бъде пренасочен към по-платежоспособните чуждестранни туристи. Освен това Законът за шума ще даде възможност на семейства, на пенсионери, на работен персонал да си починат, за да може утре, като отидат на работа, да бъдат усмихнати пред чужденците. Така се повишават приходите от туризъм'', обясни Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

,,В Закона за концесиите нищо не е променено. Плажовете пак ще бъдат давани на концесия от Министерския съвет, а не от Министерството на туризма, както твърди Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. Всичко ще си бъде както досега - ''на тъмно'', взимаш документи, подписваш ги и това е. Пак няма да има никаква прозрачност. За жалост всички тези положителни промени с шума и преместваемите обекти стигат до пясъка и там е тоталният срив, защото там идва татуираната мутра и казва 20 или 30 лева за чадър и шезлонг. Не искам да бъда лош пророк, но този процес ще продължава и поради тази причина българите показаха червен картон на Министерството на туризма и отидоха в тъпата и скучна Гърция'', добави в заключение Симеонов.

Коментари

 1. 2019.08.01 | 10:09

  Много сте алчни политиците,чрез законите си обирате всички които се доберат до услугите на бранша.За сметка не предлагате нищо Учете се от Турция и Гърция.

 2. 2019.08.01 | 10:07

  Ходи с министърката ди.

 3. 2019.07.31 | 22:03

  Монка,за домашно защо ходим в романтична Гърция и с Роналдо си пием кафето

 4. 2019.07.31 | 20:15

  30 000 евра и апартамент в аликанте... вие виждали ли сте кви плажове има в испания ? България била райско кътче, България е като хобитите, никой не ги е виждал и чувал, седят си в дупките....

 5. 2019.07.31 | 19:59

  Ама тоя клоун верно цапнат в устата ама с празна кратуна ..

 6. 2019.07.31 | 18:39

  80% от българите не мога да си позволят където и да било почивка на море за сметка на това по нашето Черноморие е пълно с германци с холандци с белгийци с англичани но Европа е най-хубавото място за живеене Ако не вярвате Питайте катерина Захарова и Цветан Цветанов и мн други политици

  1. 2019.07.31 | 19:56

   Европа европейски съюз Европа в нашия дом Европа ни чува,ЕВРОПА е ЧУМА БЪЛГАРИ ГЛУПАЦИ БЪЛГАРИ РОБИ БЪЛГАРИ ПРОСТИ СЛАВА НА ЕВРОПЕЙСКЯ СЪЮЗ

   Отговори
  2. 2019.07.31 | 19:16

   това няма кой да го каже по телевизията,чак е чудно че го има и като коментар,вчера неможеше да де побликува нищо явно днес администраторите са на почивка в гърция Ед

  3. 2019.07.31 | 18:41

   какво ни даде Европейския съюз за 11 години терминал 2 и само робство това са пълни демагогии че Европейския съюз е полезно за България напротив той е вреден както е вредно инато тези две организации са чумата на България за 21-ви век

 7. 2019.07.31 | 19:48

  Хем намаля шума за да бъде спокойно и да си починели хората.. хем Гърция е тъпа и скучна???

 8. 2019.07.31 | 19:27

  Високите цени и лошото отношение, ниското качество - това изгони българите от плажовете по черноморието

 9. 2019.07.31 | 19:05

  Нàпрàвò сi прàв,в всèкi джòб пòне 1000 лèвà. Зàтвà и кàрàмè нàй нòвитè кòлì и плàщàме нàй висòкi смèтки. Тàкà е нàй бòгàти сме нie в Цqла Еврòпа

 10. 2019.07.31 | 18:59

  Napravo da,po djobovete samo 1000 darki i taka. Za tva karame nai novite koli i plashtame nai skupite smetki,taka e

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет