Психологът Росен Йорданов разкрива какво говорят жестовете на политиците

  • 21 юли 2019 10:37

  • 2186
  • 4
Психологът Росен Йорданов разкрива какво говорят жестовете на политиците
© Кадър: БТВ

Какво подсказват жестовете в политиката отвъд думите? Най-важните събития през месеца коментира в "Тази неделя" по БТВ криминалният психолог Росен Йорданов.

Сред тях е и арестът на предполагаемия извършител на хакерската атака срещу НАП – 20-годишният Кристиян Бойков.

По рано през седмицата работодателите на младия мъж и адвокатът му защитиха Бойков в ефира на телевизията и отрекоха твърденията на прокуратурата, че именно той стои зад теча на данни.

„Това са хора, които би трябвало да говорят с факти. Обърнете внимание, че те не говорят с факти – те не говорят с конкретни ИТ понятия, примери, които да докажат, че това, което се твърди от прокуратурата, не е вярно. Те по-скоро играят ролята на криминалисти”, коментира Йорданов.

По думите му работодателите на Кристиян са по-скоро загрижени за репутацията на фирмата и определено не са сигурни в това, което твърдят.

Срещата за честен футбол

В началото на юли се проведе и среща на футболните босове с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Срещата беше детайлно наблюдавана от анализатори.

„Поведението на представителя на „Лудогорец” е твърде суховато и е делово комуникиране с премиера. Божков подходи уверено, Ганчев с уважение. Прави впечатление, че Ганчев не седна фронтално, а леко в страни. Двамата прокурор и демонстрират лека незаинтересованост”, посочи Йорданов.

Ръчното управление на премиера Бойко Борисов

Широко обсъждано в социалните мрежи стана и видеото на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който управлява катер. според психолога Йорданов посланието е ясно – министър-председателя демонстрира умения, с които казва на аудиторията, че може да се справи сам с всичко. Създава усещане за неформалност, топлота и близост до народа. Според психолога Йорданов обаче с тази тактика не бива да се прекалява: „Бих посъветвал премиера просто да не пресолява манджата, защото може би така ще загуби по-интелигентната част от аудиторията си. Тя не очаква омнипотентно лидерство, а посредническо – очевидно премиерът се опитва да ни внуши, че всичко може да мине на ръчно управление”.

Последвайте канала на

Novini.bg
2186 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Жестовете на СДС-ченгетата говорят:

2019.07.21 | 12:53

4

"Щом пак на власт педеругите
и всичко тръгне пак на зле,
иби им майката на другите
и гледай ти да си добре."

шеише

2019.07.21 | 11:26

3

Така наречените "пишман политици", са некомпетентни, прости, алчни и крадливи, те съсипаха България, и я превърнаха в Бананова република от Третия свят...Проклети да са, те и техните семейства за това което причиниха на България и българският народ, който е най-беден, най-болен, и най-нещастен в цяла Европа.

ишеи

2019.07.21 | 11:25

2

Така наречените "пишман политици", са некомпетентни, прости, алчни и крадлива, те съсипаха България, и я превърнаха в Бананова република от Третия свят...Проклета да са, те и техните семейства за това което причиниха на България и българският народ, който е най-беден и най-болен в Европа.

Мишо

2019.07.21 | 11:17

1

Нещо се опитват да направят много сложно и прекомерно важно простичкото общество в което живеем , а и ненужно някои се правят на безсмъртни.

Добави коментар

Водещи новини