Валери Симеонов за атаката срещу НАП: На Пентагона не му ли събориха софтуера?

  • 17 юли 2019 08:40

  • 1205
  • 12
Валери Симеонов за атаката срещу НАП: На Пентагона не му ли събориха софтуера?
© Нова телевизия

Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, Пентагона, на който тотално му беше съборен сиофтуерът, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в отговор на въпрос по повод хакерската атака срещу НАП, може ли властта на опази личните данни на гражданите.

Това са неизбежни актове, тъй като нивото на компютърните специалисти се повишава непрекъснато, има все по-съвършени възможности за младите хора. Голяма част от младите хора го приемат като една игра. Това е в целия свят, България не е по-различна извън Европа, не е извън света. Защо трябва да очакваме, че България ще има най-сигурната система. Да, има усилия и инвестиции в тази посока,  добави той.

По думите му приемането на машинното гласуване е било много прибързана промяна. Това беше промяна на коляно. Сега ГЕРБ дава назада, отчаитайки рисковете, което носи машинното гласуване. Свидетели сме непрекъснато на промени в движенията на ГЕРБ и трябва да реагираме. При машините рискът е много голям, защото никой не може да гарантира неприкосновеността им. Вчера от една машина си купих кафе за 40 стотинки, пуснах лев, а не ми върна ресто. Виждате – прост софтуер, но...факт. Няма смисъл от това, то не е полезно, заяви Симеонов.

Съпредседателят на Обединени патриоти посочи, че не харесва резките движения на партньорите им от ГЕРБ. Но каква е алтернатиавта – да излезем от управлението и да оставим държавата в хаос, посочи Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, като уточни, че Обединени патриоти нямат намерение да правят подобна стъпка.

Той коментира и отстраняването на лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на ПГ на Обединени патриоти. Не сме дошли да си начешем егото или да осъществим детските мечти на който и да било от нас тримата. На неговите плещи е възложена отговорността да организира работата на парламенатрната група, а той не идва на работа. ПГ на Обединени патриоти няма председател близо две години. Мисля, че г-н Сидеров трябва да е благодарен, че го освободихме от отговорност, която му тежеше на плещите. Сега групата има двама достойни председатели, заяви Симеонов.

Според него ако партийната субсидия остане 1 лев, малките партии ще загинат. Ще останат само големите партии и тези, които са се сраснали с властта, като ДПС, каза оше Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

По думикте му слабият туристически сезон по Черноморието е резултат от лош мениджмънт и лош късмет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1205 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2019.07.17 | 09:12

2

Тоя не е за властта и парламента а за лудницата заедно с психопата Касабов .

2019.07.17 | 17:51

12

Защото на обикновен народен език ти казва истината от първа ръка???

Опа

2019.07.17 | 10:39

11

На тоя рошав пърдиот му е съборен софтуера по рождение ... такива твари, както и останалите 'управляващи' са срам и позор за целия овчи народ, то бива бива ма чак такива да хрантутим ...

ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2019.07.17 | 10:32

10

Къде му е софтуера на Пентагона, бе, кypвo мaлoyмнa? Eбacи тъпaкa!

нане

2019.07.17 | 10:07

9

Прав е Валерката .На мен пък ми се е случвало да си купякафе за 10стотинки...Пускам 50,избирам кафето от 40 и ми връща ресто 40стотинки...Те така ако прави и на изборите ще имаме 70милиона избиратели и ще сме осъществили мечтата на правешкия говедар за велика ,многомилионна България...

2019.07.17 | 10:03

8

За лошия мениджмънт в туризма сме единодушни.За късмета можем да поспорим,той отива притози който го търси а не при онзи който с ритници и псувни гони клиентите си...

ДЕМОКРАТ

2019.07.17 | 09:23

7

Тия които излъгаха избирателите си и се натикаха във властта с една цел Далаверката са готови да легнат и на жълтите павета само и само да са още там.

срам нямате

2019.07.17 | 09:19

6

Защо поне веднъж не сравнявате заплатите ни с тези в Америка?

как политическата класа

2019.07.17 | 09:18

5

има винаги оправдания за некадърността си и кражбите ,който извършват вече 30 от години.Такова беззаконие ,не е имало никога преди това .

Иво

2019.07.17 | 09:18

4

Господи, колко глупав стана българина, че позволи такъв индивид да го управлява!

2019.07.17 | 09:15

3

Представете си какво би казал в кабеларката си преди да се прегърне с гербавите и влезе във властта !!!

Добави коментар

Водещи новини