Сидеров покани председателите на партиите от малката коалиция на политически съвет

  • 12 юли 2019 07:52

  • 505
  • 2
Сидеров покани председателите на партиите от малката коалиция на политически съвет
© Булфото/Архив

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа покани председателите на партиите от малката коалиция на политически съвет днес, на който да бъде обсъдено, нелегитимното, според него, решение за промяна в ръководството на парламентарната група на "Обединени патриоти", с което той беше свален от председателското място, съобщава БНР.

Лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността отказа заради служебни ангажименти, а председателят на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обясни отсъствието си с командировка в чужбина. 

Симеонов посочи още, че не приема провеждането на политически съвет, на който промените в групата тенденциозно се определят като нелегитимни. 

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа вече оспори рокадата пред председателя на НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и очаква нейното решение. От "Атака" очакват отговора и на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за свикване на голям коалиционен съвет.

Последвайте канала на

Novini.bg
505 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.07.12 | 08:35

2

златния пръст на дпс и бсп, пак ще се обърни към тях да му прочистват ауспуха и да му позлатят ръката този път

2019.07.12 | 08:01

1

Стига рева бе чвор

Добави коментар

Водещи новини