Сидеров: Коалиционното споразумение е нарушено!

  • 10 юли 2019 16:09

  • 1976
  • 8
Сидеров: Коалиционното споразумение е нарушено!
©

“Задкулисно са ме освободили от председателския пост в ПГ на ОП”, заяви в интервю за Нова телевизия и предаването „Плюс-минус“ лидерът на “Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

“Това край ли е на управленската коалиция?, попита той и заяви, че задължително трябва и ГЕРБ да отговорят на това.

“На 8.06 е подготвено искането за освобождаването ми”, поясни Сидеров.

“Коалиционното споразумение между трите партии е нарушено така”, обясни атакистът и уточни, че в споразумението е записано, че той ще бъде предсседател на ПГ на ОП.

Сидеров каза, че под коалиционното споразумение има подписите на лидерите на партиите от ОП и на лидера на ГЕРБ. По думите му сега е в опасност съществуването на управлението.

“Аз лично направих най – много компромиси, за да съществува тази група. Да се каже, че аз най-малко съм направил - това е дебела лъжа”, заяви Сидеров и попита дали всичко е съгласувано с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

На въпрос какво не може да се раздели от лидерите на партиите в ОП толкова дълго време, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа отговори: “Това не е въпрос към мен. Аз не съм делил нищо, не съм в изпълнителната власт.  Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 беше вицепремиер, Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е вицепремиер и той осъществи една доста странна сделка за изтребители”.

“Защо Борисов не взима отношение спрямо Каракачанов”, попита още той.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа сравни случилото се с комплекс – комплекс към родителите, които са създали нещо и то се отхвърля.“ Тийнейджърите преминават през този период“, обясни той.

„Решението на Каракачанов и Симеонов анулира управленската коалиция. Наложителен е спешен съвет на голямата коалиция“, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и заяви, че лидерите на партиите от ОП трябва да пораснат.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1976 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
име

2019.07.10 | 19:38

8

волен сидерович плаче. защо ?

2019.07.10 | 19:16

7

Ми, да стане божи служител, не става за народен представител. Какъв беше този съюз с патриоти, с герб? Кои интереси защитаваше? Може би собствения интерес, да се пенсионира като депутат и да вземе голяма пенсия. Срам, много хора подведе.

А така

2019.07.10 | 19:09

6

Пичите въшки мноо хапят.

2019.07.10 | 18:11

4

Сидеров и без теб ще се съмне

2019.07.10 | 18:19

5

Тъпото е, че с него мръкна.

Ало

2019.07.10 | 18:04

3

Махайте го тоя помияр и от Парламента наесен и повече да не о виждаме !!!!!

Въййй

2019.07.10 | 17:30

2

Кво само ревеш маааа ооооо ,нали ще участваш в лапачката. Аре са стига рева ,вземи си едно апартаменче и така.

Е

2019.07.10 | 16:58

1

И КВО ЩЕ НАПРАВИШ?-НИЩО,НАЛИ?

Добави коментар

Водещи новини