Борисов: Хонорарът на Доган не е бонус? Може би е "рушвет" на турски

  • 08 март 2012 10:46

  • 1931
  • 15
Борисов: Хонорарът на Доган не е бонус? Може би е "рушвет" на турски
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза пред Радио К2, че подкрепя изцяло  президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да създаде национална доктрина.

"Разбира се, че националната доктрина трябва да се направи. И това е прекрасно, че президентът събира всички политически партии. С  ГЕРБ той ще се срещне на 16 март. И когато приключат разговорите с всички партии,  президентът ще има най-добра и реална   представа кой какво иска, какви проблеми е повдигнал пред него и по какъв начин президентската институция може да ги решава. ГЕРБ активно ще се включи като съвносител на национални приоритети, ние отдавна имаме програма 2020", заяви премиерът.

Той призова медиите всеки ден да изискват от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да върнат взетите от кадрите им по време на управлението на тройната коалиция бонуси и допълнителни възнаграждения. "Те бяха в управлението, аз тогава бях кмет на София. Заявлението на Доган, че хонорарът не е "бонус"? Може би на турски се нарича "рушвет". Да връщат парите. ГЕРБ не сме еднакви с предишните. Нашите хора върнаха парите", категоричен бе Борисов.

На въпрос какво ще направи на Станишев и Доган, ако кадрите им не върнат парите, Борисов отговори: "Народът ще им направи. Народът ще разбере какви са ги управлявали. За 3 години хората в изпълнителната власт от ГЕРБ са взели толкова пари, колкото е взело само едно министерство на Станишев и Доган за една година. Наглост и цинизъм е Станишев да казва, че е дал бонус на пенсионерите. Това са парите на всички хора. Те не са им дадени от тях. Още повече, че високите пенсии почнахме да ги даваме, когато ГЕРБ дойдохме на власт".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1931 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2012.03.22 | 22:15

15
Бойко Борисов е абсолютно прав!!!!Подкрепям го!!!
Распутин

2012.03.22 | 22:00

14
Бойко е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР от 22 г. насам,който СЕ ОПИТВА да озапти партизаните!Под партизани разбирайте присламчващи се към всяка власт "клиенти",които отиват там ДА КРАДАТ!В България има 100 и повече годишна традиция ДА СЕ КРАДЕ от държавата!НИКОЙ ДОСЕГА не си е мръднал пръста да спре партизанлъка.Напротив,идването на власт се празнуваше с фойерверки!Жив свидетел съм за синовете на Масларката 2005 г. в с.Лозенец, на морето. Където имат хотел - Тарфа бийч. Половинчасова заря! А враговете Борисови е време да замълчат! Колкото повече калабалък правят, толкова Борисов излиза по-силен! Показва РАЗЛИКИТЕ С ПРЕДИШНАТА КРАДЛИВА ПАПЛАЧ. Като Феникс е...Та докато Бойко води такава политика(доста умело и популистки,между другото) той НЯМА АЛТЕРНАТИВА! И ще печели избори колкото си поиска, и докогато си иска. Въпросът вече е може ли да постигне КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО на следващите избори?

2012.03.22 | 21:59

13
БРАВО ЗА ПРЕМИЕРА!
Съобщение на пресцентъра на БСП !

2012.03.13 | 10:25

12
Уважаеми Българи ,Другарки и Другари , съобщаваме Ви ,че поради липса на идеи и доводи ,каkто и отчитайки нивото на интелект ,на нашите членове и симпатизанти , РАЗПОРЕДИХМЕ на нашите платени клакьори ,да публикуват едни и същи ( партийно одобрени ) текстове НЕПРЕКЪСНАТО. Това е част , от нашата нова стратегия - ДА ПОБЕДИМ ПРОТИВНИКА ,КАТО ГО УМОРИМ ОТ ДОСАДА . Желаем успех ,на всичките си платени сътрудници. Ура ,Другари !
ОТ ГЕРМАНИЯ С ЛЮБОВ

2012.03.10 | 20:42

11
БОБО ТИ СИ НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИЯ СЕЛЯНДУР(а не селянин защото селянина е трудолюбив и честен човек),който някога е съществувал.КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.ИЗМЕТ КРАДЛИВА И НАГЛА ТОВА Е БОБО.НЕ МОГА ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯ ТОВА НЕЩО В ГЕРМАНИЯ МАТЕРИАЛА СЛАБ,ДА СЪДИШ КАРТОФИ И ДА ПАСЕШ ОВЦЕ.
По Ханс Кристиян Андерсен

2012.03.10 | 03:41

10
Имало едно време една много гъста и дива гора, наречена република българия! В нея гладно си пасели овчици, пазени от гербарската баба меца! Нещеш ли един ден едни строги, ама много строги горски, наети от гладно пасящите овчици да вземат и да хванат гербарската баба меца да бърка и с четирите лапи в забранената каца с мед, от която уж имали право да се подкрепят от време на време само гладно пасящите овчици! Като видя дебелия х*й, баба меца си разкъса ризата, посипа си главата с пепел и върна последната лъжичка медец, която беше зинала да изяде незаконно! Посъвзе се тя, видя, че овчиците продължават все така гладно и тихо да пасят и мигом, отма орева орталъка, чя тя всъщност е меца-геройня, която най-малко мед била изяла - вий да видите другите меци дето ви се изредиха преди мен какви лакоми бяха, а аз в сравнение с тях може направо да се каже, че не само не съм близала от меда, ами съм и прибавила към него, щото иначе 24 часа го пазих други някои да се не облажат.... Но това не трогнало горските, които вдигнали мерника на гербарската баба меца и я опукали на следващите избори за баба меца на република бълария! ПОУКА: Политичета, не правете като тях да не станете за смях, а и де се гътнете политически мърцина без време!!!
СМЕХ: Паметта на ГЕРБАРИТЕ закъснява и е избрателн

2012.03.10 | 03:40

9
Сигурно подкрепяш Боко и за поведението пред камера вчера? подкрепяш и наглото му поведение пред онкоболни младежи и девойки! Подкрепяш и избириталелната (щото бонусчета раздаваше и лубимият на Боко цар) му и ЗАКЪСНЯЛА поне С ТРИ ГОДИНИ памет за безобразията на цоциалистите, заради които ги изритахме на предишните избори и ги заменихме с дваж по-крадливите, лъжливите и алогантни ГЕРБАРАСТИ, които трета година НЕ ВДИГАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ! За изпълнението на гербарастките обещания отпреди 3 години и дума да не се отваря, че там майка плаче, грамофон свири, кюнци падат!

2012.03.09 | 22:01

4
Май ти плащат да щракаш плюсчета , а - ха ха ха!До преди да влезеш нямаше и един плюс - слес 15 минути - обратното - после комунягите не плащали на клакьорчета - ха ха ха - платен червен измекяр!
Панайот

2012.03.09 | 22:01

3
В статията момче, ако въобще си я прочел пише ,че надвзетите пари / т.е. бонусе/ трябва да се върнат! Сегашните ги върнаха , а предишните не щат - що да си мисли тогава народа, а момче?Писаха даже , че миналите са взели повече пари от сегашните и не искат да ги върнат- ти това оправдаваш ли го? Аз не - не може някой да ми чете морал , а да се окаже че е по -оплискан от мен.Или си морален , или не , аз така знам! В случай или връщаш , или си правиш на разкашкан домат!
ГЕРБЕРАСТИ-ПЕДЕРАСТИ

2012.03.09 | 22:02

5
Пиар изцепките на премиера Бойко Борисов, който използва болния от левкемия Йордан Стоев, за да замаже скандала с раздадените бонуси на държавни служители, доведе до влошаване на състоянието на 18-годишното момче. Вчера премиерът Бойко Борисов не се посвени да използва Йордан Стоев и негови приятели за пиар акцията си, като първо ги накара да изслушат назидателната му реч за върнатите пари от министри, зам.-министри, областни управители и политически кабинети, а след това да застанат пред камерите, за да му благодарят за предоставените за лечението средства. Борисов обяви, че част от върнатите бонуси ще отидат за лечението на Стоев. В реч пред децата Борисов е заявил: "И вие, щом сте инициативен комитет, оттук при Доган – милионите от хонорарите, при Първанов – от неговите съветници, при Станишев – за други деца болни. Ще ви кажа горе-долу колко пари може да съберете, ако сте активни – не по-малко от 7–8 милиона. Те са много повече, но ако те постъпят тези политически партии, както партия ГЕРБ, поне 7-8 милиона. Ние ще ви помогнем, защото ние сме ги извадили от 2005 г. колко са взели от бордове". Новият почин на събиране на пари за нуждаещи се деца бе обявен на фона на смъртен случай на бебе, недочакало лечение заради въведен от кабинета лимит за лечение на деца в чужбина от 180 000 лв. Вчера финансовият министър Симеон Дянков обяви, че такива лимити има и в други западни страни. Според проверка на в. "Сега" още преди "жеста" на Борисов Йордан Стоев вече е успял да събере нужната за лечението сума. Заради напрежението, което е изживяло болното момче, след срещата си с премиера е постъпило по спешност в болница. Веднага след като бил стабилизиран, Йордан Стоев е отлетял за Хамбург. Според германските специалисти тийнейджърът е с големи шансове да бъде спасен с въпросната операция, въпреки че в момента жизнените му показатели са ниски. Все още не се знае кога ще бъде извършена интервенцията, но най-вероятно това ще се случи в близките дни

2012.03.09 | 23:35

8
Виждам,че си стоял до късно,ах,ах,пак не си си пил хапчетата,май трябва да увеличим дозата,а сетих се, ГЕРБ са виновни нали имат проблем с лекарствата скъпи са и нямаш пари...дай адрес ще ти даря.Не трябва да оставяме психично болните да се разхождат хей така без лекарства...:-)))

2012.03.09 | 22:54

7
Премиерът си няма хал хабер от законодателството на на Република България. И вие продължавате да му се възхищавате? И очаквате той да спазва законите? Да налага "справедливост"? И как ще стане тая работа? Някое герберче би ли отделило от скъпоценното си време, за да ми обясни?

2012.03.09 | 22:54

6
Виждам,че си тъп...премиера няма законодателна власт,а Парламента и не е нужно да си юрист(правист),за да си премиер.Не съм гербер,но отделих от времето си,а ти седни и почети преди да пишеш...:-)))
ч

2012.03.09 | 22:01

1
иска да ги върнат за да ги вземе той :
владо

2012.03.09 | 22:01

2
Елементарно мислене в стил за другите може , но за мене не!Оказа се ,че Тройната ограбителница е раздала в пъти повече бонуси на тия - дето сега се късат да крякат за взетите бонуси от сегашното правителство! Оказва се , че пак крадеца/ демек комунисти и турци/ вика дръжте крадеца! Бонуси са раздавани при всички правителства досега и това не е тайна! Но върха на лицемерието и нечистоплътността е да обвиняваш други за това ,което и ти си правил! Е добре, тия върнаха бонусите - а да видим сега другите - демек БСП и ДПС колко са морални!Щото някак си не ми се връзва да си взел нещо, да обвиняваш другите за същото; те да го върнат ,а ти не и да ми се пишеш за морален съдник!Всъщност къв морал от комунист бе - нали ги знаем кви голтаци бяха - я ги виж сега кви олигарси станаха!ИМА КОМУНИСТ- ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини