Плевнелиев: КСНС не трябва да се събира, когато язовир наводни село (видео)

  • 07 март 2012 13:21

  • 934
  • 0
Плевнелиев: КСНС не трябва да се събира, когато язовир наводни село (видео)
© Булфото

Не съм на мнение, че Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) трябва да се събира, след като някой язовир е наводнил някое село. КСНС е механизъм за постигане на политически консенсус и решения в рамките на президентската институция, който със сигурност аз ще искам да напълня с много съдържание.

Това каза президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното след среща с ръководството на ДПС в рамките на месец на политическите консултации.

Според президента съветът трябва да заседава редовно, по важни теми, да е в нов формат и да има резултатност. Президентската институция е отворена за партиите, заяви държаният глава и допълни, че ги кани на срещи със съветниците в президентството за обсъждане на важните приоритети. Стратегия България 2020 ще влезе в същността и технологията на националните приоритети. Аз си я представям като матрица по години – по кой проект какво трябва да се реализира, каза още Плевнелиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
934 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини