Съветник на министъра на отбраната: Вероятно ще има пари за заплати

  • 28 април 2015 08:21

  • 2276
  • 1
Съветник на министъра на отбраната: Вероятно ще има пари за заплати
© Булфото

Вероятно ще има пари за заплати, каза съветникът на министъра на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. – генерал Атанас Запрянов пред БТВ.

"Сегашната власт се загрижи за сигурността на страна и вероятно ще има пари за заплати и поддръжка на техниката през тази година", допълни гостът в студиото. "Държавата не може да постави приоритети за всичко", допълни Запрянов относно нулевата година за увеличаването на парите за отбрана.

Гост в предаването бе и съветникът по сигурността на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното - Атанас Самандов. Той заяви, че парите за отбрана не са достатъчно и са необходими още средства. "Техниката е остаряла. Заради това вчера бе свикан Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС)", каза още той. Самандов заяви, че заседанието е преминала в конструктивен дух и всеки е изказал мнението си. "Нямаше скандал", каза още военният. С тези думи той коментира излизането на лидера на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от сградата на Дондуков 2.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2276 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
demokracia

2015.04.29 | 00:24

1
добре се погрижихте за сигурността на Турция, затрихте една мощна армия и я превърнахте в един батальон наемници,които нямат идея и ги интересува само да си вземат парите!!!БРАВО!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини