Бойко Борисов: Много брутално ще действам, но нека да минат изборите

Яд ме е и ме е срам заради скандалите с имотите. Изход има и това се прави в момента. Всеки, който не е мислил с главата си и попаднал в скандал, ще си понесе най-тежкото наказание и отговорност. Подаването на оставка е половината от работата. Аз мога да гарантирам на българските граждани, че няма да остане ненаказан човек. Това каза министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в предаването "Панорама" по БНТ.

„Или ще върнат парите, или ще им бъдат конфискувани. Тези, които са злоупотребили, ще им се търси отговорност. Аз нито веднъж не отидох на гости на някой мой министър, колега или кмет. Ако бях отишъл, сигурно щях да взема мерки много по-рано. Мога да ви уверя, че докрай ще се направи всичко, за да се възстанови справедливостта. Това се прави в момента. Сгрешил съм, че не съм се поинтересувал. Аз съм се родил и живея в дома си в Банкя и там ще си умра. За президентските вили се дават стотици хиляди за ремонт. Аз не съм разрешил 1 лев да ми се даде за ремонт там, където живея. Единственият изход от ситуацията е справедливост. Виновните ще се отказват ли от къщи и апартаменти, не знам“, подчерта премиерът.

„Другите, които са били на власт са взимали огромни сгради с асансьори. Нашите опоненти също имат къщи за гости. Изведнъж да ми сложат етикет и на партията ми, заради няколко човека, няма да го бъде. Ние ги знаем, че другите са маскари. всички национални катастрофи стават, когато БСП (БКП) управляват. Нашите избиратели искат ние да сме чисти“, коментира той.

„ГЕРБ трябва да съществува само ако е чиста дясноцентристка партия и така ще си остане. Аз съм си дете от народа. Много брутално ще действам. Нека да минат изборите, за да не ги разстройвам“, категоричен бе Борисов. Няма да се откажа, ако загубим изборите, стана ясно от думите на Борисов. Той допълни, че от другата страна няма нищо. „Изпоядоха се заради една листа. Те там се ненавиждат“.

"Не могат да боядисат това, което сме построили. И изведнъж да ми сложат етикет за няколко души, няма да го бъде. Ние знаем, че другите са маскари, колко пъти идват на власт. Винаги стават катастрофи, когато идват БСП или БКП на власт", коментира министър-председателят по адрес на БСП.

"За един апартамент и една къща за госта на фона на милиардите пари за приватизации, които са направили", обобщи той.

"Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи главата и направи много добри неща. Майка ми винаги казваше: "Внимавай дете да не сложиш лъжицата с катран в кацата с мед, а той точно това направи. С това нещо заличи всичко добро, което е направил", сподели премиерът по повод скандала с апартамента на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Изводите съм си ги направил. Голяма щета ни се нанесе. Моята къщичка аз си я почиствам и всички ще са наказани", добави той.

"Няма да хвърля кърпата, ако получим жълт картон. Защото отсреща няма нищо. Ако трябва да правят правителство, първо с президента ще се изпоядат кои да са министри, кои да са депутати. Чеверме социалистите се ненавиждат", каза Борисов. "И за Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изкараха имоти. И там имаше общински жилища, но аз не давам да се коментира това. Не му отива да говори, че ще излизат тепърва скандали за офшорни сметки и т.н. Първо виж себе си и тогава коментирай себе си", отсече премиерът. "ГЕРБ се клати сама. БСП не са ни проблем. Те толкова пъти са били на власт", смята министър-председателят.

"В момента се взимат решенията за завода на "Фолксваген". Ще се проведе последа среща в България и тогава ще ви отговоря. Да бъдем търпеливи. Нека да изчакаме две седмици", призова той.

"Българският казан няма охрана в ада. Българите сами се теглим към дъното", каза премиерът.

"Опасността от мигрантите важи с пълна сила в момента. Някога българите ще си спомнят, че по мое време е имало нулева миграция", допълни Борисов.

"Когато има напрежение между институциите, се затварят училища и факултети. Ние направихме точно обратното", заяви министър-председателят по повод решението държавата да подпомага бъдещото висше военновъздушно училище в Долна Митрополия. "Колко самолета се нарязаха? Продадоха се за по 40-50 хиляди лева. Говорим и за Миг-23 и за други самолети, с които сега се бият в Сирия. Обвинявам тези, които се правят сега на светци", отсече премиерът.

"И в Библията е написано, че първо трябва да се огледаш, преди да критикуваш", каза министър-председателят по повод критиките на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. "Аз никога, никога не съм искал да става президент. Не ми минава през главата, отсече Борисов. "Аз ще си изкарам мандата, през това време ще си стабилизирам партията", отсече той.

"Диктатура в България? Всеки може да излезе да ме напсува и го правят - от сутрин до вечер. Само дето не съм дал да ми ударят два шамара", озадачен е от тези обвинения премиерът Борисов.

"Някога българите ще си спомнят как по времето на моето управление е имало нула миграция, нула натиск на границата", каза той.

"Догодина в края ще им закарам магистралата до Хемус и до Ловеч, за да могат да си ходят до Горна Митрополия", увери министър-председателят, след като водещият пита дали заради президента Радев е ремонтирал висшето военно училище в Долна Митрополия. "Вчера 500 000 автомобила излязоха от София и отидоха на почивка - по "Струма", по "Хемус", по "Тракия", после защо съм ремонтирал магистрали и мостове, които по 30 години не са пипани и само Господ ни е опазил", ядоса се Борисов.

"Контрабандата сега е 5 процента, като дойдохме беше над 35. Колко олигарси са в ареста", напомни министър-председателят.

"Не. Просто искам да видя и "Хемус" и затова съм я направил необратима." Така отговори Борисов на въпроса дали се чувства уморен.

"Последно ще ремонтирам пръстена на околовръстното към Банкя, уточни той. И добави: "Аз съм такъв - винаги за мен последно."

"Президентът се разграничи и по отношение на Северна Македония, където сега ще отиде папата след България", подчерта Борисов. "С президента иначе по много теми работим и се надявам да продължим да работим."

"Беше ми любопитно да видя един паднал човек - как живее и какво се случва, обясни Борисов как е наблюдавал Тодор Живков - отритнат от тези, които са му целували и ръцете и краката. После имах възможност да гледам и царя - възхода и как падна, един съветник не можа да вкара в София, където милиони го посрещнаха", даде пример той. "Затова толкова ме е яд на моите съпартийци - защото аз съм гледал как се сриват. Затова трябва всичко, което е донесло щета, да се отстранява. Гадно е, но няма друг начин. Един Делян Добрев е изключително умен човек, но не може да бъде лице", обясни Борисов.

Премиерът продължи: "Аз знам истината - български политик в историята на нашия народ приживе няма одобрен. Нещо повече - на нашите царе, с които се гордеем, не им знаем гроба. Нито един приживе - не само не е одобрен, но и убити има. Но няма да допусна да си отидем като маскари, точно обратното. Направили сме много, с десетилетия ще се говори какво сме направили. Имаме още сила, още потенциал, съпротивителни сили на партията."

"Изкарвам си мандата, прибирам се в партията. Ще дам път на много млади хора", разкри Борисов.

 

Коментари

 1. 2019.05.05 | 19:30

  БЛЯ , БЛЯ !! Не ви ли писна от глупостите на тоя мафиот ????

 2. 2019.05.05 | 10:51

  Страхливец жалък....

  1. 2019.05.05 | 16:28

   драганее ку*во такава само страхливците пишат коментари кувенце такова

 3. 2019.05.04 | 18:23

  боко , това го можеш да действаш брутално , пример сикаджиските ти години .

 4. 2019.05.04 | 07:19

  Когато един СИК-аджия и един ушат ръбоглавест фискултурик оглавяваха силовото ведомство,имаше над 100 показни и не чак показни убйства,които
  Кьорава Темида Българсла и Ушевите все още не разкрили.
  Едва ли има по-голяма бруталност от това!?

  1. 2019.05.04 | 17:01

   до чакъра , прав си пич , лошото че ги траеме .

 5. 2019.05.04 | 16:24

  Модератори на сайта, МЕЖДУ ВАС ИМА ПОНЕ ЕДНО, МЕНТАЛНО ОЩЕТЕНО, ЧОВЕКОПОДОБНО, което перманентно манипулира показанията, нулира и/или блокира броячите на лайковете, към коментарите.

  ПРЕДИ МАЛКО ПАК СЕ ПРОЯВИ – ВЪРЖЕТЕ ГО, НАЙ-ПОСЛЕ!

  Или това е, нова форма на свобода на словото по герберастки!

  Нали сте с по високо IQ от „многоапартаментника“ и „Умник Гюро“?
  Не доказвайте обратното, моля ви!

 6. 2019.05.03 | 22:57

  (Моля за извинение от първият написал коментар, за плагиатството!)

  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО късно!
  Какво прави два мандата и половина, къде се чеса?

  И когато ти го опряха отзад, изведнъж се ококори и прогледна.

  Ти ли, лицемерен Андрешко, НЕ СИ ЗНАЕЛ, КАКВИ ДАЛАВЕРИ И КРАЖБИ ВЪРТЯТ ТВОИТЕ МЕКЕРЕТА!

  Ти ли, НЕ СИ ЗНАЕЛ, до вчера, ЧЕ ТВОЯ СОЛ-ТАШАК, ПАРТИЙНИЯТ ТИ СЕКРЕТАР Е ОТВРАТИТЕЛЕН И НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК?

  Като криеше зад гърба си некадърните подлоги – незаменими били, ценни били, защо не се досети, че и това ще дойде, защо тогава не прогледна, ами имаше само „Аз, Аз“!

  КЪДЕ СА ПРИСЪДИТЕ, КЪДЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ?
  ЕДИН ОТ ТЯХ ТИ ВОДИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ!

  Или спазваше ЗЛАТНИЯ ПРИНЦИП: АКО МИНЕ, МИНЕ! (между другото - ОСНОВЕН ПРИНЦИП НА ЦЯЛОТО ТИ УПРАВЛЕНИЕ)

  Е, НЕ МИНА И СЕГА ЩЕ СИ СЪРБАШ ПОПАРАТА, която си надробил!

  1. 2019.05.04 | 14:26

   какво да се очаква от човек , охранявал колите на маргините , бай миле , маджо , пашата .

  2. 2019.05.04 | 12:57

   Или имаш очевиден ментален дефицит или финикийски знаци ти пречат да забележиш НАЙ-ГОЛЕМИЯ РЕНЕГАТ (с партиен билет на бкп в джоба) горе на снимката!

  3. 2019.05.03 | 23:53

   УТАЙКИ И РЕНЕГАТИ ИМА САМО В БСП!

  4. 2019.05.03 | 23:51

   Някой да те би по главата, да прибираш в герб всички утайки и ренегати, изхвърлени или избягали от другите партии?
   Сега си търпи последствията, без да мрънкаш!

   Предателя, където и да отиде е ГНУСЕН ПРЕДАТЕЛ!
   Бивш предател и бивша ку*ва няма!(Моля да ме извинят, за сравнението, всички ку*ви, освен политическите. Ку*вите го правят за удоволствие.)

   Ти не можеш (или не искаш) да различиш наистина умен човек от раболепния кариерист-слагач: „Един Делян Добрев е изключително умен човек, но не може да бъде лице“!
   Това хлъзгавото кариеристче не може да бъде човек, камо ли лице!
   Като се замисля, може би аз греша – ами за теб всички са „изключително умни хора“, ако могат да въртят далавери и да крадат.

  5. 2019.05.03 | 23:31

   Ти имаш предимство, не искм да те пререждам.

   А относно присъдите НЕКА ИМА ЗА ВСИЧКИ, според заслугите, но аз лично не вярвам!

  6. 2019.05.03 | 22:59

   МРИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ БОКЛУК! ЩЕ ИМА ПРИСЪДИ ЗА БСП!

 7. 2019.05.04 | 14:22

  ВОЖДЕ пътник си .

 8. 2019.05.04 | 12:28

  А.... АНГЕЛКОВА ??? ТАЗИ ДОКАЗАНА ....НАГЛА КРАДЛА.

 9. 2019.05.04 | 11:54

  Ами щот си много ,,умен" -,,Умник Гюро",та затова освен -,,copy and paste" на едни и същи дървени фрази друго не знаеш...?!Ами то и Боко с партиен билет бе,за него нали се отнася твоето твърдение,или пак ще има наши и ваши комунисти...:)))?!

 10. 2019.05.04 | 11:50

  ti si prestapnik i bokluk no ako zagubish izborite shte da e zaradi oshte po goliamiat prestapnik i bokluk ot teb cvetanov.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Пуснахте ли вашето дете/вашите деца на градина?

Пуснахте ли вашето дете/вашите деца на градина?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.