Волен Сидеров обяви на какви критерии трябва да отговаря евродепутатът

  • 02 април 2019 20:14

  • 892
  • 6
Волен Сидеров обяви на какви критерии трябва да отговаря евродепутатът
© Булфото (архив)

Евродепутати на кастинг - така "Атака" ще избира кандидатите си за листите на евроизборите. Партията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не се разбра с другите обединени патриоти да участват заедно, а сега търси млади хора. Финалната подредба на листите обаче ще се определя с есемеси.

До 21-ви април партийният канал на "Атака" ще изслушва кандидати за евродепутати - всеки ден по няколко. А зрителите ще редят листите - с есемеси. Въпреки че има политическо жури.

,,Ето ви 100% преференции и 100% мажоритарност. Не всичко е политика'', коментира лидерът на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и допълни, че е разработил идеята набързо, на мускули. Търсел хора с хъс.

,,Да мислят.И да са млади - до към 30-35. Да не са били вече някъде номенклатура'', изреди част от изискванията за кандидатите за евродепутати той.

А личното му евробъдеще не стояло на дневен ред.

,,Атака не е само Волен, след Волен има и други'', категоричен е председателят на националистите.

След него към "Атака", а и към Европа се е запътила Анна Ангелова. Икономист от УНСС и европеист от Католическия университет в Льовен. На 29.

,,Не бива да се налагат квоти на България. Ние не можем да се справим със собствената си бедност, пък да помагаме на бежанци - не бива да ни е чак толкова на дневен ред'', коментира тя в ефира на Нова телевизия.

Сидеров ги търсел бунтари, провокатори. Досега 30-40 души са изпратили документите си - предимно икономисти и политолози, но имало и готвач. Някои обаче отпадали още на автобиографията.

,,Това е конкурс на "Атака", все пак, не е някаква джендър организацияда си каже мнението еднополови бракове, дали има повече от два пола, дали са три, четири, осем. Ако един такъв човек дойде, нека заяви това нещо, за да няма после изнудване, защото в политиката го има това'', коментира лидерът на партията.

Последвайте канала на

Владимир Василев
892 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Георги

2019.04.03 | 10:34

6

Браво,г-не!С тази му идея цели да покаже,че листата му е прозрачна и че не всичко е наредено от към политизирани и монополлизирани хора.Може би има логика и се очаква тези хора да са по мотивирани за някаква дейност.

АТАНАСОВ ГРУП

2019.04.03 | 07:27

5

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК В ДОБРИЧ "АТАНАС ГЕНЧЕВ АТАНАСОВ"
ТОВА Е НАЙ ПОДХОДЯЩИЯТ ВОДАЧ НА ЛИСТА.ИМА НЯКОЛКО ДЕЛА ЗАВЕДЕНИ СРЕЩУ НЕГО
ТЪКМО ДА ПОЛУЧИ ИМУНИТЕТ

Иванов

2019.04.03 | 07:04

4

Какви са тия "коалиции","обединения" на партиите - направо ку.венска работа?Само да са във властта някой "партиини лидери"се"съвкупляват"с други партии и правят болшинство при избори! Как да гласувам за ГЕРБ , като съм против СДС- а те са един отбор? Затова няма да гласувам.....

2019.04.03 | 05:10

3

ТАЗИ ПЕРХИДРОЛЕНА КАРИКАТУРА ЛИ ОПРЕДЕЛЯ КРИТЕРИИТЕ?ТОВА МИ ПРИЛИЧА ПОВЕЧЕ НА МЪПЕТ ШОУ.ЕТО ГО И ЖАБОКА КЕРМИТ НА СНИМКАТА.

Българин

2019.04.02 | 21:50

2

Господин Сидеров, Вие сте най-големият г...лиц в България , влязохте в политиката с националистическата идея и я продадохте за един охолен живот . Вие сте политически труп.

2019.04.02 | 20:45

1

в русия волен и считан за кукувец

Добави коментар

Водещи новини