Волен Сидеров: Борисов се самонаказа, като изтегли Цветанов

  • 31 март 2019 09:02

  • 4092
  • 35
© Булфото (архив)

Иронизирам често Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, но той не се засяга. Той се опитваше да сплотява групите. Това заяви председателят на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Денят започва с Георги Любенов” по БНТ.

„Цветанов стана жертва на американски сблъсък на българска територия. Все пак компроматите дойдоха от американско радио. Бойко Борисов трябва да потърси пряка връзка с Тръмп, защото двамата имат едни и същи интереси. На посещенията си в САЩ Цветанов се свързва повече с хора, по-близки до Обама, отколкото до Тръмп“, каза още Сидеров.

„ГЕРБ могат да си направят изборите и без и с Цветанов. Цветанов заплати цената на скандала. Борисов се самонаказа, като изтегли Цветанов. Но така премиерът запази партията си и общия имидж, не може без щети“, допълни той.

Народът е чувствителен относно луксът и имотите. Често сделките за имотите на хората във властта за законни, но и морално укорими. Не всички в политиката и съдебната система са с по-евтини жилища, но накрая на цялата гилдия се слага етикет“, коментира лидерът на „Атака“.

"Мисля, че е ясно, че от малката коалиция няма да сме заедно на евроизборите. Има страх, че третата партия ще бъде изолирана. Поради неприемливостта на НФСБ ще се явим отделно на евроизборите. От НФСБ казаха "не с Атака". Много се различаваме", разкри Сидеров.

"За евролистата на "Атака" аз няма да се кандидатирам. Ще предложим млади, нови и интелигентни лица да кандидатсват за представители за евроизборите. Чрез моята телевизия и пускане на смс, зрителите ще изберат еврокандидатите", допълни той.

"Не очаквахме извинение от Турция. Важно бе, че премиерът взе отношение. Нека се връчи нота и да се покаже, че България е засегната. Няма да отидем да превземаме Одрин", шеговито завъри Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4092 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
Наблюдател

2019.04.01 | 20:29

35

Тежка и неблагодарна е работата на трола, герберастки.

Всеки ден, всеки час (а и по често) да п0тъпкват 0статъците от д0блест и чест у с.е.б.е си, за да рецитират до припадък „великите мисли“ на цвин0ки0!

А затв0рят очички за миг и започнат да сънуват апартаметче с перс0налн0 асансь0рче, в което се качват да си отидат в х0ла и ХОП - пъква пред тях шефа им с въпроса:

ТИ ДОСТИГНА ЛИ БР0ЙКАТА К.0.М.Е.Н.Т.А.Р.И ЗА НАДНИЦАТА?

Няма да споменавам за „сексуалните желания“ на нормалните хора, отправяни към тях!

Няма и с0циални 0сигур0вки и н0щен труд, а и стажа им (запознати твърдят) бил „четвърта“ катег0рия!

Не е лесно, ама както наблюдавам се свиква!

2019.04.01 | 09:08

34

Хахахахха,тоя е решил пак да издои абдалите....Тъй като му е ясно,че няма да са достатъчно,за да го пратят в европарламента да цоца,е решил да ги накара,освен гласа си,и есемесче да му пуснат,та да не е савсем капо...Браво Волене,овцете трябва да се стрижат,нали?! :Д:Д:Д

Умник Гюро

2019.03.31 | 14:37

33

Шеговито казано или не: ние си искаме Адрианопол. България си иска Адрианопол и Източна Тракия, Беломорска Тракия, Егейското крайбрежие и Троя. Освен това - България има изконно право върху Константинопол, построен и именуван на тракийските-римски императори Константин, Констанц и по-късно - Юстин и Юстиниан. Финално, Асеневият род е сроден и равнопоставен на източно-римската династия на Палеолозите. Всички гаджали начело с Ердоган боклук: марш в Пакистан, серсеми безродни!

НА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ ВНУЧКИТЕ ИМ НИНОВА ЙОНЧЕВА

2019.03.31 | 11:34

26

КРАДЯХА ПРЕДПРИЯТИЯ И КУФАРЧЕТА, ЗА ДА СИ КУПУВАТ.
ДА НЕ НИ УЧАТ НА МОРАЛ!!!
МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

2019.03.31 | 13:19

32

ГЕРБ са наследници на Луканов и терористите от БКП.

В мутро-СДС-то от Банкя

2019.03.31 | 11:43

30

са или патки с пyтки като Цвета Караянчева, или пyтки с патки като Сидеров и Цветанов.

2019.03.31 | 11:44

31

Злобата, лъжите и манипулациите причиняват на троловете рак. Замисли се - Заслужава ли си да червясаш, да агонизираш в мъки прояден от расейките на рака, заради Корнелия и Елена? И то за някакви жалки суми да се принасяш в жертва.


Драган

2019.03.31 | 11:40

29

Голям мазохист. Сега ще самотен и нещастен. Въпроса е срещу колко милиона?

СДС-крокодилът Захариева:

2019.03.31 | 11:40

28

"Между Анкара и София има напрежние". Е, що пратихте тая дърта кypва Надка седесарката посланик там като за нищо не става. Като млада шафрантия успя с яко духане на евро-пишки да ни вкара в ЕС през задния вход, та го закъсаха и т с нас, и ние с тях.

Бобара

2019.03.31 | 11:37

27

Волен Волене Защо така Подло и Мръсно ни Излъга Никакъв Глас Повече за Теб Лъжецо.

Седесаропиткът Цветанов

2019.03.31 | 11:32

25

наредил на ГЕРБ да правят протестна вълна срещу уволненито му, никой не се обадил, в синия мутро-клозет го мразят , та не могат да го понасят.

2019.03.31 | 11:31

24

Този на снимката е най-голямата кypва на Бойко.

Добави коментар

Водещи новини