Цветанов в Поморие: Няма да имаме нито един кандидат за евродепутат с обвинение за пране на пари

В ГЕРБ очакваме да имаме най-много евродепутати в следващия Европейски парламент. Задължително трябва да имаме поне 6 евродепутати, като по всеобщо мнение 7 души също е напълно реалистична прогноза. Защо да нямаме и 8? Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред журналисти в Поморие непосредствено преди старта на областния регионален семинар на ГЕРБ-Бургас.

Според Цветанов европейските избори ще дадат вот на доверие към ГЕРБ и правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да продължат да изпълняват своята 4-годишна управленска програма, в която са заложени основите на държавния просперитет.

„В нашата платформа за евровота ще акцентираме върху всички общи цели, които имаме с политическото ни семейство ЕНП. Поредното доказателство за нашата принадлежност дойде от подписването на споразумението със СДС за съвместно явяване на изборите и по този начин се вслушахме в призива на председателя на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския да не се разпиляват десни гласове“, коментира той, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Според Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа докато ПП ГЕРБ показва какво я обединява с ЕНП, БСП подчертават своите различия с ПЕС и председателя й Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

„Мога да гарантирам, че в нашата листа с кандидати за евродепутати няма да има хора, обвинени за прани на пари в особено големи размери, защото това би означавало, че искаме да ги скрием в ЕП“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

„В живота и политиката трябва да знаеш кога е дошъл моментът да направиш крачка назад или настрани, за да продължиш напред. Макар и да не съм нарушил закона, нямаше как да допусна този случай да урони престижа на партията. Аз се интересувам от силата и единството на ГЕРБ, а не от конкретни постове“, обясни Цветанов.

Той подчерта, че е показал своята солидарност с колегите си Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018, Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и Ваня Колева, които също без вина се разделиха с позициите си.

„Трябваше да застана зад приятелите си. Аршинът трябва да е еднакъв за всички“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Той допълни, че БСП в такива ситуации могат само да дават оценки и да съдят, но не и да поемат отговорност, като даде пример с катастрофата край Бяла. Цялата атака срещу себе си Цветанов сподели, че си обяснява с наближаващите избори.

Зам.-председателят на ГЕРБ говори и по темата с изказването на турския външен министър.

„Неделя има избори в Турция, които се очертава да са много оспорвани. Аз лично с това си обяснявам изказването“, каза Цветанов и заяви категорично, че не е имало намеса на турската страна в поправките в Закона за вероизповеданията.

„Направихме всичко, водени от интереса и свободата на вероизповеданията у нас. Като съседни държави сме длъжни да запазим добрите си отношения с Турция и да правим премерени изказвания. Не бива да забравяме, че имаме и общи цели, свързани с бежанския поток, който е неизменна част от националната сигурност на двете държави“, обясни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Коментари

 1. 2019.03.30 | 17:14

  ДА НЕ БЪДЕ ОСТАВЕН НИТО ЕДИН КОМЕНТАР ЗА ГНУСОТИИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, БЕЗ КОНТРА-РЕПЛИКА ОТ СЪЩО ТОЛКОВА ГНУСЕН И УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН ГЕРБЕРСКИ ТРОЛ!

  Тези същества, в неравностойно интелектуално положение, не осъзнават ли, че са почти толкова вредни на герб с д.е.б.и.л.с.к.и.т.е си реплики, колкото и самият им кумир – „многоапартаментникът“?

 2. 2019.03.30 | 15:43

  реват червените празни кауни,значи посоката е правилна,всички червени малоумници в историята за да плашат потомците ни децата си с тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. 2019.03.30 | 14:38

  И ДА НЕ СИ ДЖЕНДЪР-ТРОЛ НА ПРЕСТЪПНИКА ЦВИНОКИО- КРАДЕЦА НА АПАРТАМЕНТИ.

  1. 2019.03.30 | 14:52

   Даваш ли си сметка, че ако това което казваш беше истина, то тогава нямаше да има и един жив герберастки трол.

  2. 2019.03.30 | 14:43

   Злобата, лъжите и манипулациите причиняват на комунистическите тролове рак. Замисли се - Заслужава ли си да изгориш, да агонизираш в мъки прояден от расейките на рака, за да светят Корнелия и Елена? И то за някакви жалки стотинки да се принасяш в жертва.

 4. 2019.03.30 | 14:47

  ти ли си НАРОДЪТ ,нещастнико..Народът са всички , които вие и най вече този тарикат на снимката ни докарахте до най бедната страна не само в ЕС , но и в цяла Европа.
  Тъкмо пускам една вода на паметникът на пл . Гарибалдил
  Но безпорно имате един плюс-през последните няколко години издигнахе София с 20 места нагоре -до 90 място на най скъпите градове в СБЕТА.

 5. 2019.03.30 | 14:42

  А НЯМА ДА СИ ПЛАТИ АПАРТАМЕНТИТЕ и ЛУКСОЗНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ.

 6. 2019.03.30 | 14:29

  ИВАН ДИМИТРОВ СА АНОНИМНИ ПЕДАЛИ-ГЕРБЕРСКИ ТРОЛОВЕ .ГНУСНА ЗАДАЧА ДАДЕНА ОТ ЦВИНОКИО,КОЯТО ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ВСЕКИ ДЕН.

  1. 2019.03.30 | 14:35

   Злобата, лъжите и манипулациите причиняват на комунистическите тролове рак. Замисли се - Заслужава ли си да изгориш, да агонизираш в мъки прояден от расейките на рака, за да светят Корнелия и Елена? И то за някакви жалки стотинки.

 7. 2019.03.30 | 14:24

  ОЦВЪКАН цвъки в Поморие: Няма да имаме нито един кандидат за евродепутат с обвинение за пране на пари, АМА С АПАРТАМЕНТЧЕ С АСАНСЬОРЧЕ МООЖЕ!

 8. 2019.03.30 | 14:20

  Крадец и наглец номер 1 в герб седнал да се прави на много морален.Никак не се учудвам , че хората подължават да емигрират.Не всеки може да търпи доживот да го крадат и обедняват наследници на комунисти и дс сътрудници случайно придобили апартамент на 4 пъти по ниска цена.

 9. 2019.03.30 | 13:28

  НАРОДА ИСКА ДА ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА НА КРАДЛИВАТА ЕЛЕНА.

  1. 2019.03.30 | 14:19

   а на цвъки кой да му резне кауна

 10. 2019.03.30 | 13:31

  БСП СА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТ ПРЕСТЪПНО ЗАБОГАТЕЛИ ЕКСТРЕМИСТИ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗМАМИ.

  1. 2019.03.30 | 14:18

   ЦЕЦКА каква е член на БКП, на ЦВЪКИ родителите какви са на БОКО, ЗА КАКВО ГОВОРИМ.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет