Първан Симеонов: Цветанов шеф на предизборния щаб ще е ахилесовата пета на ГЕРБ

  • 28 март 2019 08:24

  • 2056
  • 4
Първан Симеонов: Цветанов шеф на предизборния щаб ще е ахилесовата пета на ГЕРБ
© Нова телевизия

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа остава в предизборния щаб. Фигурата Цветанов остава в сила. Това ще бъде използвана от опозицията, каза в сутрешния блок на Нова телевизия политологът Първан Симеонов по повод оставката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа като председател на ПГ на ГЕРБ.

По всичко личи, че опозицията ще се опита да използва ахилесовата пета на ГЕРБ – че Цветанов остава шеф на предизборния щаб - ахилесова пета, която ГЕРБ трудно ще преодолее. Имаше вътрешни напрежения по оста Боисов - Цветанов и Борисов леко надделя, заяви Симеонов.

Още покрай скандалите с Изборния кодекс и мюфтийството течеше спор кой пуска Борисов "по пързалката". Скандалът с апартаментите дойде като логично продължение на това. С експресивната си реакция Борисов ясно показа, че му е дошло до гуша. В някои случаи поведението на Цветанов говореше за самозабравяне, коментира политическият анализатор.

Струва ми се, че без да бъде под прожекторите, като шеф на предизборния щаб Цветанов ще е с още по-развързани ръце, каза още Първан Симеонов. ГЕРБ ще се опита направи от дефекта ефект. Може и да успее, добави той.

В България все по-малко хора се търси справедливостта, иска се възмездие, заяви политологът Стойчо Стойчев. Когато някой страда, подава си оставката, хората изпитват вътрешно удовлетворение, независимо че това не кореспондира с тяхното благополучие. Ще продължаваме да търсим следващата оставка, докато не се насити чувството на несправедливост. Нашата народопсихология е такава – ние сме свикнали да бъдем вечно недоволни от нещо, каза още Стойчо Стойчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2056 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Избирател

2019.03.28 | 08:36

1

А бе е.би си п.утката майчина бе г.ъзолизач и идолопоклонник на ИСТИНСКИТЕ долни крадци и престъпници в тая държава -БСП! Какво повече коментираш Цветанов бе недоносено копеле на червената мафия! Обръсни си първо нехигиеничната, ислямска брада, па тогавa коментирай ЕДИНСТВЕНИЯ Политик, от КОГОТО червената Мафия трепереше! ЗАТОВА много виете мамицата ви мръсна комунделска!

2019.03.28 | 09:27

3

Е, ЦВЕТАНОВ НЕ Е НАПУСНАЛ ПОЛИТИКАТА. ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ЩЕ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ ДОРИ КОГАТО БСП НЕ СЪЩЕСТВУВА.

2019.03.28 | 09:26

2

ЧЕРВЕН БОКЛУК

Умник Гюро

2019.03.28 | 13:08

4

БКП ще го духа на изборите за пореден път.

Добави коментар

Водещи новини