Димитър Главчев: В ГЕРБ няма никаква война на лобита

  • 28 март 2019 18:17

  • 515
  • 3
Димитър Главчев: В ГЕРБ няма никаква война на лобита
© Кадър - БНТ

Избирането на Даниела Дариткова стана по съвсем нормален начин. Имаше номинации и се спряхме на нея. Днес се получи едно много мило тържество. Пълни спекулации са информациите, че г-жа Дариткова ще е само проформа председател на парламентарната група, а Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще дърпа конците. Това няма как да се случи. Нормално е г-н Цветанов да помога на г-жа Дариткова в началото, както аз помагах на г-жа Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в началото.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш председател на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, който коментира последните събития в партията. "Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа име неоспорими заслуги и качества. Решението за неговата оставка беше много тежко. Само ние в ГЕРБ постъпваме така. Наистина няма незаменими хора, но г-н Цветанов е дал много на партията и за това остава на постовете си в ГЕРБ. Той пое чисто морална отговорност и това е лична отговорност. При мен се случи същото. Интересното е, че в БСП не виждаме нито една оставка. Аз съм сигурен, че в историята с тези апартаменти ще излязат още "герои" и то от всички политически партии. Тук е разликата е между нас и всички останали - ние поемаме отговорност, дори без да има никакви доказателства за вина, а другите не. Ние постъпваме по начин, по който можем да лекуваме щетите. Аз съм сигурен почти на 100%, че за тези апартаменти няма да бъдат открити никакви нарушения. Лошото е, че с тези скандали ще накараме хората да се отвратят от политиците. От БСП говорят за фалш, но нека хората да преценят дали това е така или не", добави Главчев.

"Няма никаква война на лобита в ГЕРБ. Няма разделение между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Това е спекулация и в нея вече подозирам нашите политически опоненти от ГЕРБ. На мен никой не ми е предлагал сделка за апартамент", разкри още Главчев.

"Отношенията ни със СДС са много сериозни. Не ми харесват думите за любов със СДС или разцепване на десницата. Напротив, имаше призив на Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския за обединение на десните партии от ЕНП. Ние и СДС се съобразихме с този призив и излизаме с единна листа. За нас СДС е марка", категоричен беше Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
515 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.03.28 | 20:09

2

В ГЕРБ, ОП и СДС са свестните хора

и за затвора

2019.03.28 | 23:49

3

всички свестни.

ХА ХА ХА ХА

2019.03.28 | 18:41

1

Ти да видиш !!!

Добави коментар

Водещи новини