Цвета Караянчева ще участва в отбелязването на 106-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и Деня на Тракия

  • 25 март 2019 13:25

  • 431
  • 0
Цвета Караянчева ще участва в отбелязването на 106-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и Деня на Тракия
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и народни представители ще участват в отбелязването на 106-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и Деня на Тракия. То ще бъде на 26 март 2019 г. от 11.00 часа при Арката на 8-ми приморски пехотен полк във Варна.

Председателят на парламента ще приеме рапорта на командващия почетния караул и ще произнесе слово по повод годишнината. Организатори на отбелязването са Тракийско дружество "Капитан Петко Войвода", Община Варна, Военноморските сили, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и Съюза на ветераните от войните.

В 9.00 часа председателят на Народното събрание ще посети ремонтираната със средства по Оперативна програма "Региони в растеж" детска градина "Светулка" в морската столица. По-късно Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще поздрави учениците, спечелили първи места в най-престижния конкурс на НАСА и Националното космическо общество на САЩ за проектиране на космически колонии. В 10.00 часа в сградата на общината тя ще връчи почетен плакет на Народното събрание на отбора на Математическа гимназия "Д-р Петър Берон".

Предвижда се председателят на Народното събрание да разговаря с културната общественост на Варна в 14.00 часа в сградата на Драматичния театър "Стоян Бъчваров".

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
431 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини