Волен Сидеров: Бойко Борисов заличи националния суверенитет

  • 02 март 2012 11:21

  • 2011
  • 12
Волен Сидеров: Бойко Борисов заличи националния суверенитет
©

Ние сме категорично против подписването на Европакта, а Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заличава българския национален суверенитет. Това заяви по време на парламентарния контрол лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Кабинетът изпълнява колониални функции. Ние ставаме безгласна буква и ще губим пари, убеден е лидерът на националистите. Дискусия за Пакта не се състоя преди документът да бъде подписан от премиера. Ние сме донор на ЕС, доходите и цената на труда е 8,5 пъти по ниска от средноевропейската. С приемането на този пакт България е задължена да представя за одобрение в Брюксел всеки бюджет, както и да постави условия в макроикономическите си показатели в Конституцията. Не мога да разбера защо трябва да продължаваме да членуваме в ЕС. Необходимо е да се въведе държавна регулация и да се сложи край на турбокапитализма и неолибрализма.

Приватизацията и евентуалната национализация в енергетиката ще трябва вече да се съгласува с Европейската комисия и с измислената фигура председател на Европейския съвет Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в. ЕС вече е пирамида, а Бългаия е територия, която трябва да свежда за одобрение. Защо трябва да имаме правителство, попита Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и припомни че Ромпой наскоро казал, че националните парламенти били пречка за Брюксел. Нуждаем се не от рестрикции, а от раздвижване на икономиката, което става с увеличение на потреблението, призова лидерът на Атака

Последвайте канала на

Novini.bg
2011 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
1

2012.03.07 | 15:11

5
Волен е знаещ човек според мен! Мисля, че има смисъл в думите му. respect
Васко

2012.03.07 | 15:11

4
Тоя пък кво се пъне като глист на буца..............Да та да еба в продажното копеле...............Бият хората по магистралите,подстрекават към расизъм ///////Айде ходи са удавиш някъде
Skyfish

2012.03.07 | 15:11

3
Страната ни е загубила националната си независимост. Правителството щастливо съдействащо си с чуждите кредитори,работи срещу гражданите,налагайки рестриктивни мерки.Резултатът е бедност,фалити и безработица.
Skyfish

2012.03.07 | 15:11

2
Мерките на правителството не просто утежняват живота на гражданите-Те директно заплашват съществуването им!

2012.03.29 | 03:17

6
На тоя олигофрен вече името му забравиха а той се пъне :):):))::)
дрен

2012.04.23 | 21:08

11
Когато дойдат изборите гласувайте за Сидеров не се чудете , ако го бяхме избрали до сега ,отдавна България да е в далеч по добро състояние от колкото сега !!!
777

2012.03.03 | 08:55

1
Nqma znacenie koi go kazva tova nesto vajnoto cee istina.Moje i dane uvajame deistviqta na Siderov no tocno v tozi moment e prav.Tova , ce Boiko BORISOV ni prodava kato JIVOTNI na ES prosto nqma kak dago otrecem,ostava da zapocne da razprodava i NARODA.No zatova si ima edna mnogo hubava Balgarska pogovorka ,ne e lud tozi koito qde banicata a tezi koito mu q davat.I zatova se cudq dokoga ste cakame i ste se pravim ce vsicko nie nared ,kogato si se znaem kakvi sme goljvci pone 90 procenta ot nas,no nie zatova sme na tova dereje ,zastoto cqla Evropa znae i go kazva ce sme nai bednata Naciq v Evropa/dane kazvam v sveta/ samo nie kato ni popitat vsicko nie nared.Te sigorno Anglicanite sa po glupavi ili po izostanali ot nas ce ne podpisvat.E ako prodaljavame dasi malcim to POMIQRAT BOIKO ste ni opravi cqlata Naciq.
Кръстоносец

2012.04.23 | 21:08

10
Всички говорим колко сме зле,че политиците ни са продажни мутри и мафиоти,че не отиваме на добре,а когато дойдат избори,никой не гласува за Сидеров и АТАКА ,а за едни и същи поставени фигури.Еми сами сме си виновни.И Господ не може да помогне на такава Нация....
Oomnipresent

2012.04.23 | 21:07

9
Прав е ,но и той да е нищо не може да направи.Светът се контролира от ена шепа хора,а сувернитет е остаряла дума не за друго ,а защото не им е удобно от една страна на тях ,а от друга и на нас,защото какво ще правим без ЕС?Сега поне младите имаме шанс да работим и да учим в чужбина,защото сме европейски граждани.Американците и евреите си играят със народите като с децки играчки,няма как да се противопоставим,дори Иран,които имат супеер силна държавна политика,силни лидери и обединен народ със силна религия ще се измъчат яката да оцелеят,ако изобщо оцелеят и не се присъединят към групата на Либия,Сирия,Ирак,афганистан и т.н.Ние не трябва да се борим срещу ЕС,а срещу мафията тук.Ето казах неща които са доста по смислени от този индивид.За сега наблюдавам,че ВМРО са най-чисти от всички,но несе знае!Ае лека.
...

2012.04.23 | 21:07

7
Волен е прав ...заставам зад думите му макар да не съм му фен и симпатизант ..по-добре с него отколкото с някой друг ...ако нямаше структури като ВМРО,АТАКА и т.н щяхме да бъдем още по-зле ... надявам се на повече патриоти с напредването на годините..единствено патриотизма ,вярата и историята ни ще ни съхрани като народ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини