Цветанов: Ако всички избори дотук са били фалшифицирани, как тогава е избран президентът?

  • 09 март 2019 11:50

  • 3183
  • 22
Цветанов: Ако всички избори дотук са били фалшифицирани, как тогава е избран президентът?
© ПП ГЕРБ

Как може да претендираш, че си опозиция, като в същото време не искаш да представляваш избирателите си в Народното събрание. Именно парламентът е единствената легитимна българска институция, където опозицията може да контролира изпълнителната власт и да кара министрите да им се отчитат. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ, която се провежда във Велико Търново. Организатори на форума са съвместно Жени ГЕРБ, Фондация „Конрад Аденауер“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“. В рамките на събитието Цветанов изнесе лекция на тема „Европа през призмата на предстоящите избори“.

„Не знам как електоратът на БСП посреща сега народните им представители по места. По време на предизборните кампании за парламентарни избори ние не се ли борим да вкараме максимално голям брой депутати в парламента и тогава всяко едно място е важно. А какво виждаме днес – БСП с лека ръка напуснаха Народното събрание и техните избиратели нямат своето представителство“, сподели Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и допълни, че в БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за управлява еднолично и в структурите на партията има голям страх.

Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че видимите резултати от работата на ГЕРБ са увеличените доходи, които тази година бяха увеличени с 10%, като очакванията са догодина отново да има нов 10% ръст. „Икономиката бележи ръст, редица инфраструктурни проекти се реализират, а безработицата и сивият сектор достигат рекордно ниски нива. Какви са видимите резултати от работата на БСП – участие в приватизацията и съсипан банков сектор“, обясни той. Цветанов попита как може един политик да претендира, че е безпристрастен разследващ журналист. По думите му Елена Йончева обича да говори за корупцията, но нищо не казва за мерките срещу прането на пари. „Не бива да забравяме, че именно БСП, които са превърнали в мантра твърдението, че властта е корумпирана – имат народен представител, който има официално повдигнато обвинение от българската прокуратура за най-тежкото политическо престъпление – купуване на гласове“, отбеляза той.

По думите на Цветанов е много жалко, че към тона на БСП се е присъединил техният президент и неформален лидер Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. „Нинова си позволи вчера да каже, че всички избори досега са били фалшифицирани. Нима в такъв случай Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е избран за президент нелегитимно? Нима парламентарните избори през 2017 г., проведени от доминираната от БСП ЦИК и служебното правителство на БСП, също са били компрометирани?“, попита зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че БСП правят брилянтни манипулации. Той каза, че през 2013 г. за първи път в историята денят за размисъл е бил опорочен и то от жената, която днес брани толкова яростно честността на изборите и справедливия изборен процес – омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. „Лъжа е, че с промените в Изборния кодекс се ограничава съдебният контрол върху изборния процес и тази лъжа бе опровергана от самия председател на ВАС Георги ЧолаковГеорги Чолаков Георги Чолаков е председател на Върховния административен съд, избран с гласовете на 20 от общо 25. Отделно в чл. 120 на Конституцията ясно е разписано, че всички административни актове на ЦИК са обжалваеми“, категоричен бе председателят на ПГ на ГЕРБ. По темата с новия състав на ЦИК, Цветанов поясни, че ГЕРБ се е съгласила да се стартира процедурата за избор на нов състав, за да се пресекат манипулациите, че се готви служебна победа на вота. „Ние в този случай заложихме на приемствеността. А какво направиха БСП – от досегашните шестима членове в ЦИК те предложиха само на един да запази позицията си“, коментира той и сподели, че от хора от БСП знае, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е разчистила хората на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, защото не може да си позволи те да представляват едноличното й управление в ЦИК.

Зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна, че с прехвърлянето на един милион архивни единици от архива на бившата Държавна сигурност на комисията по досиетата, което се случи в началото на първия мандат на ГЕРБ – е било изпълнено едно от най-големите желания на българското общество и вече се знае кой кой е в българската политика. „Доскоро нямаше политика в сферата на образованието, която да е насочена към разкриването на истините за комунизма. Цяло едно поколение израсна без да знае какво правеха комунистите, как се отнасяха към хората с различно мнение и кои днес са техните наследници. Ние обаче сложихме край на това и дадохме на българските деца най-ценното нещо – истината“, подчерта той и благодари на просветния министър Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009, че изучаването на комунизма вече е заложено в учебниците.

Цветанов отбеляза, че когато ГЕРБ управлява – гласът на България се чува в Европа. „Важно е да бъдем активни на изборите. В момента на европейско ниво се води битка срещу националпопулизма и дебат дали да се запазят традиционните европейски ценности. В тази битка всеки глас е важен“, каза той и като пример за работата на евродепутатите от ГЕРБ в интерес на българските граждани даде Андрей Новаков, който успя да договори рекорден европейски бюджет за България – 18 млрд. лв. По думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа платформата на ГЕРБ за европейските избори ще съдържа основните приоритети на европейското семейство на партията – ЕНП. „Какво можем да кажем за БСП – в тяхната платформа се акцентира върху различията й с ПЕС. Неслучайно те нямат подкрепата на сестринските си партии сред европейските социалисти“, отбеляза той.

Председателят на ПГ на ГЕРБ благодари на Жени ГЕРБ за тяхната инициативност и подчерта, че техните кампании успяват да достигнат до всеки един гражданин. „ПП ГЕРБ е доказала, че дава път на жените в политиката. Вижте само председателят на българския парламент и българският еврокомисар Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова“, даде за пример Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3183 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
и питаш

2019.03.09 | 14:17

10

Питаш, как е избран ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ – ГЕНЕРАЛ(истински) Г-н РАДЕВ? Аз ще ти отговоря – има два варианта, избери си:

Вариант 1: Допуснахте, че Президентът на Българите ще е от същото „рядко“, да кажем „тесто“, като предшественика си – безгръбначния салонен управител, който само като го погледнеше „вожда“, заемаше стойка „служи!“.
Очевидна грешка, която вероятно, се дължи на острия дефицит на интелектуален потенциал при вас!

Вариант 2: По някаква причина, допуснахте сравнително честни избори.
Много вероятно, причината да е скрито желание да се „отъмнете“ от властта (то, не остана много за крадене, а и идва време да се „плащат сметките“, обещанията към „наши“, „ваши“ и населението, а вие сте затънали до гуша)!
НОМЕРА с „ще“ и „утре“ НЕ МИНАВА ВЕЧЕ – ХОРАТА ИСКАТ „ТУК И СЕГА“!

до трите "х"

2019.03.10 | 11:19

22

КЪДЕ ПРОЧЕТЕ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА НИНОВА И ДРУГИТЕ?

Ти, ххх, от кои си, че пищеш: (ТЕ) „като искат“?

Не си ли един от хората или си чиста проба гербераст, повярвал в „заклинанието“ на герб:
„РУЧАЙТЕ ТОВА ЛАЙНО, ЗАЩОТО ПО ВКУСНО НЯМА“?(сътворено специално за такива като теб от върхушката на шайката, „случайно“ съставена от бивши партийци)

Не ти ли стигнаха 10 г., да се „наручаш“?
Не е ли време, да размърдаш това, което те отличава от животните!

ххх

2019.03.09 | 17:01

19

И като искат "ТУК И СЕГА" Нинова ли ще им го даде?- с "интелектуалния потенциал" на Техноимпекса и офшорния "интелект" на Йончева?-за Станишев и Хохегер да не споменаваме.

2019.03.10 | 09:35

21

Не е ли вече крайно време националния координатор по психиатрия да се заеме с тоя ?????

2019.03.10 | 09:31

20

КАЖИ НЕЩО НОВО БЕ МАЛОУМЕН ГЕРБАВ ГЛУПАК !!!

Латерна

2019.03.09 | 16:58

18

Цвъки Латерната повтаря едни и също! Радев беше избран дори с гласове на ГЕРБ! Единствения начин да се бият фалшификациите е с масово гласуване!

Анонимен

2019.03.09 | 15:40

13

НЕ СЪСИПАХА САМО ЗДРАВООПАЗВАНЕТО , ТЕ СЪСИПАХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ОГРАБИХА Я ДО СУШ.!!!! ИДИОТИ НАГЛИ !!!!! И ИМАТЕ ОЧИ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТЕ ТУК !!!
ГОСПОД ЩЕ ВИ СЪДИ ВАС !!!! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ТОВА И ТО ДВОЙНО !!!!

Данъкоплатец

2019.03.09 | 16:32

17

П.утка ти майчина к.урвенска, червен боклук мръсен! Бегай в лудницата мама ти нагла комунделска да е..ба!

Анонимен

2019.03.09 | 15:47

15

Питаш как е избран президентът ?! Много ясно : Манипулации с избирателните карти !!! НЕ се ПРАВЕТЕ на ударени СКОТОВЕ !!!! МОШЕННИЦИ ТАКИВА !!! КРАДЛИВА СГАН !!!! ПО- КРАДЛИВИ И ОТ ЦИГАНИТЕ. ИДИОТИ С ИДИОТИ !!!!!

Данъкоплатец

2019.03.09 | 16:30

16

П.утка ти майчина к.урвенска, червен боклук мръсен! Бегай в лудницата мама ти нагла комунделска да е..ба!

АЗ от народа

2019.03.09 | 15:45

14

РЕВИЗИЯ ЗА 30 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАД.
ПАРТИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ"
ВСИЧКИ ВИНОВНИ ПРЕДАТЕЛИ В ЗАТВОРА.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.
БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА.

Анонимен

2019.03.09 | 15:35

12

ТОЯ ПЪПЕШ Е МНОГО ПРОСТ И СМЕШЕН. Я ПО- ДОБРЕ СЕ СКРИИ ДА НЕ ТЕ ГЛЕДА НАРОДА , КОЛКО СИ НАГЪЛ. ПОДЪЛ КРАДЕЦ.!!!!!!

Бонара

2019.03.09 | 14:57

11

Цецко Цецко. Унижтожихте здравеопазването бе Човек сега сте поели да изморихте инвалидите даим вземете малката пеинсика за да можете управлявате .

Тъпа седесарска мутра - тъп въпрос

2019.03.09 | 13:47

9

Президентът победи във фалшифицирани избори, в които беше платено седесарската пръдла Цецка Цачева да победи, като дори в родното й село Драгана не са гласували за нея. Народът не позволи да ви мине шашмата.

Добави коментар

Водещи новини